Merhaba Değerli R10.net Ailesi,

Api : Opus 4,8 ve Sonnet 4,6 hizmeti vermektedir.

Farklı yapay zeka araçları için onlarca aboneliği yönetmekten ve yüksek maliyetlerden yoruldunuz mu? Artık bu dönemi sona erdiriyoruz!

Uzun süredir büyük bir heyecanla geliştirdiğimiz Yuxor.dev, tüm premium yapay zeka modellerini tek bir çatı altında, tek bir abonelikle sizlere sunuyor. Projemiz artık test aşamasında ve ilk deneyenlerden biri olma fırsatı sizi bekliyor!

Neden Yuxor.dev?

🧠 Stratejik Üstünlük: Claude Sonnet 4 - 4.5, Opus 4 - 4,1 Gemini 2.5, Llama 4 gibi en güncel ve güçlü modellere anında erişerek rakiplerinizin bir adım önüne geçin.

💸 Bütçe Optimizasyonu: Ayrı ayrı on binlerce lira ödemek yerine, tüm araçları tek bir abonelikle kullanarak maliyetlerinizi %70'e varan oranlarda düşürün.

⚙️ Maksimum Verimlilik: SEO, içerik üretimi, kodlama veya pazar araştırması... İhtiyacınız olan tüm araçlar sezgisel ve birleşik bir arayüzde. Projelerinize odaklanın, araç karmaşasına değil.

🎨 Yaratıcılık: Sadece metin değil, yuxor.studio ile Midjourney ve DALL-E kalitesinde görseller üreterek içeriklerinizi görsel olarak zenginleştirin.

Platformumuzda Sizi Bekleyen Güçlü Araçlardan Bazıları:

ANTHROPIC: Claude 4.1 Opus, Claude 4,5 Sonnet
GOOGLE: Gemini 2.5 Pro, Gemini 2.5 Flash
META: Llama 4 Maverick, Llama 4 Scout
DEEPSEEK: DeepSeek R1, DeepSeek Chat V3
ALIBABA: Qwen3 235B, Qwen 2.5 Coder 32B

DİĞER MODELLER: Natasha, MBTI Analyzer, Psychologist Aura, Mistral Small 3.2 ve daha fazlası!

Sadece Metin Değil, Görsel Üretim Gücü de Sizinle! 🎨

Resim Oluşturma:
yuxor.studio
adresinde hayalinizdeki görselleri saniyeler içinde gerçeğe dönüştürün.

Video Oluşturma: Video üretim motorumuz ise geliştirme aşamasında ve çok yakında hizmetinizde olacak!

Geleceği Birlikte Şekillendirelim: Geri Bildirimleriniz Çok Değerli!

Geleceği Sizinle Birlikte İnşa Ediyoruz!

Yuxor.dev'in amacı, Türkiye'deki dijital üreticilerin en güçlü küresel araçlara en uygun koşullarla erişimini sağlamaktır. Bu süreçte sizlerin geri bildirimleri bizim için en değerli yol haritası olacak. Karşılaştığınız hataları, Arayüz (UI/UX) önerilerinizi ve genel deneyimlerinizi lütfen bizimle paylaşın.

Bu heyecan verici yolculukta bize katılın!

👉 Hemen Test Etmek ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin:
https://yuxor.dev
👉 Destek : Discord
Saygılarımızla,
Yuxor.dev Ekibi

Duyuru
Güncelleme şu an yayında 🥳
- Cevaptaki latency düşürüldü, stream hızı artık muazzam seviyede
- Kullanıcıların bildirdiği bütün hatalar giderildi.

Yorumlar

FSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti Roo Code ile bol bol deneyimledim. Öncelikle deneme imkanı sağladığı için teşekkür ederim. Diğer sağlayıcılar gibi OpenAI Compatible değil direkt olarak Anthropic key olarak girildiği için geçmişi hatırlıyor ve tasklarda düzenli işlem yapıyor. Diğer sağlayıcıların sunduğu OpenAI Compatible anahtarlarda Roo Code history özelliği olmadığından sorun yaşıyordum ama @Gumusdere; hocamın sağladığı hizmette böyle bir durum yaşamadım.

İlgisi ve hatalara anında müdahaleleri için de ayrıca teşekkür ederim.
ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel çalışıyor.Ortalama 40 istek ile deneme yaparak Claude Opus 4 modelini kullanıp Basit Seo Landing Page yaptım.

Test için Burdan ulaşabilirsiniz.

Umarım hizmet bu kalitede devam eder.
sseul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aktif Olarak Kullanıyorum şuan memnunum yeni açıldıgı için sürekli güncelleme alıyor bakıma girip çıkıyor bunlar normal şeyler destek konusunda en iyisi legit güvenilir.
Bir müşterimizden Yorum