Hocam chat gpt iyi iş yapıyor böyle konularda avukatların bilmediği maddeyi vb. biliyor.
kesinlikle katılıyorum, arabulucu bile uğraşmayın bence bu parayı ödeyin (normalde arabulucular karışmaz evet o da söyledi ama avukatlık tecrübesi diyelim dedi 20 saniyelik tavsiyesiydi bu) ama chatgpt ona verdiğim bilgilerle (aynı bilgileri arabulucuya da söyledim) tamamen zıddını söyledi ve gerçekten başarılı oldu. yazışmalar çok uzun buraya yazardım ama sonuç önemli olan.
oturduğunuz süre boyunca iadat bence ödenmeli.
hocam şöyle anlatayım, sanayide bir lokanta var gelip sizden 1 sene öncesine ait yemek parası istiyor, siz de diyorsunuz ki ne alaka yemek yemedim ki, ama orda yemek ücretsiz toplu alıyoruz parasını bunu bilmeliydin diyor. siz ne yapardınız. aidata itiraz etmiyorum zaten zamanında verilen hizmeti ve aidat olduğunu 2 senedir söyleme sonra gel ben bu aidatı alırım de

öyle olmuyor işte.
Yani anladığım kadarı ile başta ödemem dediniz. En sonunda tamam ödeyim dediniz. Bu kadar teferruata ne gerek vardı 😀
burda da siz haklısınız da en başından efelik yapıp onlar icraya veririz dediler ben faizleri silin orta yolu bulalım dedim aralarda whatsapptan çok konuştuk ama sonra diğer yönetici aradı eski olan arkadaş aramadı. güzellikle ikna etti diyelim.