cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yapay zekanın aklı değil karşı tarafın zekasızlığı

Arzuhalci veya nette dolaşan dilekçelerle yapılabilecek olay. Yapay zeka ile dava kazanılmaz feci mağdur olursunuz.
hayır hocam maalesef değil nette şunu soramıyorsun "şu şu evraklar elinde var şu evraklar yok" forumlara yazsanıza hemen size iban adresi ve telefon numarası iletiyorlar. neyse konumuz o değil. yapay zeka ile bu davayı çok güzel kazandım.
Artiex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tebrik ederim sizden hakları olan aidatı istemişler vermemişsiniz, konuyu hukuki olarak uzattıkca uzatıp daha sonra vermeyi kabul etmişsiniz
hocam normalde kabul etmeyebilirim diğer yönetici duygusal yaklaştı işte hak kalır size bugünün parasıyla çok değil vs düzgün yaklaşınca zaten o yüzden kabul ettim, ilk başta böyle yaklaşmadı eski yönetici atıp tutuyordu bende onu atıp tuttum
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eski aidat derken şöyle daha önceden oturuyordunuz orada kullandığınız hizmetler vardı ama aidat olduğunu bilmediğiniz için ödeme yapmadınız. Daha sonra sizden bunu mu talep ettiler yanlış anlamadım di mi? Eğer öyleyse yani aslında bence de kul hakkı olur herkes veriyor siz vermiyorsanız. Ama yeni taşınıp eskiye dönük istiyorlarsa iyi yapmışsınız hakkınızı savunmakla
hayır hizmetlerin hiçbiri yoktu zaten caddeye bakıyor bizim dükkanlar mesela her sabah geldiğimde en az 45 dakika arabaya yer arıyordum. geçen sene kasım ayında geldiler aidat borcun var dediler tamam da yönetim olduğunu bile bilmiyorum ayrıca hangi hizmet için benden para talep ediyorsunuz dedim saymaya başladı spor salonu otopark.... dedim dur otopark varsa diğerlerine gerek yok sonrasında ödedim zaten.