Maalesef ben transferlerin sizin dediğiniz kadar vizyoner yapıldığını düşünmüyorum hocam. Yönetimler kendi yönetimlerini sürdürebilmek için kriz transferleri yapıyolar ve bir de rakibini zora sokmak için teklif veriyorlar tabii ki.
Mourinho'nun "çok istediği" olarak lanse edilen Kerem Aktürkoğlu, Mourinho'nun gittiği gün geldi. Asensio 7 milyon euro kar edilecek diye transferin son gününe bırakıldı ama kaçan balık şampiyonlar ligi pasta payı. Galatasaray transfer sezonu başından beri yeni Muslera'sını arıyor ve bir türlü alamıyor. Ederson teklifi kabul ediyor ama bonservisi Dursun başkana fazla geliyor. Donnarumma ihtimali olur mu derken Fener son dakika atağıyla hem Ederson'u alıyor hem de Donnarumma'nın M.City'e transferinin önünü açmış oluyor. Galatasaray ise 12-15 milyon veremediği Ederson'dan sonra 9 Milyon piyasa değerine sahip Uğurcan Çakır'a 33+3 milyon euro para veriyor. Tabi bundan önce Lammens ve Martinez deneniyor.. 3 ü de farklı profilde kaleciler ve her birine 30 milyon verebilecek gözü karalıkta giriliyor.. Daha çok fazla şey sayabiliriz. Tabii ki bazı dönemlerle kıyaslayınca bu kadrolar beni de daha çok heyecanlandırıyor ama maalesef Ülkenin her yerinde olduğu gibi takımlarımızda da liyakat zayıf, vizyon zayıf, bilgi zayıf..
Söylediğin her cümleye %100 katılıyorum.
Ama hem genel piyasa eski gibi değil, hem de bu seviyede adamları getirmek çok zor.
Evet fiyat yüksek ama dediğim gibi kimlere ne paralar verildiğini gördüm.
3 takımdan da yüzlerce örnek sayabiliriz yakın geçmişte.
O yüzden çerçöp adamlara 15-20 harcanacağına Osimhen mesela 75 benim için daha tutarlı.
Serdar Aziz hala yıllardır maaş alırken, Skriniar'ın aldığı paralar benim için hiç birşey.
Net düşüncem o nedenle, paralar yüksek evet ama kalite performans ile çarptığım zaman gerçekten çok çok daha kaliteli.