chasm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tarihinde hiç bir başarısı olmayan kulüp bunları nasıl alabiliyor o zaman? biz cl'de bu sene 50 milyon gelir alırken sadece geliri süperlig olan takım bu transferleri nasıl yapabiliyor. sadece okan buruk döneminde tüm teknik direktörlerinizi kovmuşlar. en son tazminatör vurgununu yaptı gitti. sıfır sportif başarı ile bunlar nasıl ödeniyor?
Yukarıya Türkçe olarak yazmıştım ama anlaşılmamış sanırım. Biz Türkiye'nin en zengin iş adamlarının yönettiği bir kulübüz. Diğerlerini saymıyorum; sadece Ali Koç'un bünyesinde 130,000 insan evine ekmek götürüyor. Bilmem anlatabildim mi? Fenerbahçe'de para bitmez. Fenerbahçe yıkılmaz. Fenerbahçe sadece başarıyla ayakta kalabilen bir kulüp olsaydı 3 Temmuz'da yıkılırdı zaten. Şuan enkaz halindeki kulübün bile 3 tane başkan adayı var. Diğerleri de o üçüne duyduğu saygıdan dolayı seçime girmiyor. Böyle yani. Biz gariban bir kulüp değiliz. Biz parayı her zaman buluruz. Siz önce kendi başkanınızı sorgulayın. Hepi topu birkaç tane oteli olan adam bu kadar yıldızı nasıl getiriyor diye..