Selam olsun,
Ben Fenerbahçe'yi hiçbir zaman anlayamıyorum.
Bir başkan daha kimi alabilir, kimi getirebilir yani ne yapabilir hakikatten bilmiyorum.
Bunca senedir şampiyonluk gelmemesi tuhaf yani.
Hani bir başkan daha kimi alabilir, ne yapabilir sorusunun yanıtı yok bende.
Sanırım hoca batırdı çünkü Fenerbahçe'nin kadrosu benim için Türkiye'nin en iyi kadrosudur.
Ben Fenerli değilim lakin bireysel baktığımda durum bu.
Oyuna baktığımda Galatasaray daha iyi bir takım.
Lig bu sene tuhaf geçecek gibi.
Biz ligin delisi gibi takılacağız yine bu sene.
Ben ligin objektif biçimde yönetildiğini düşünmüyorum zira İsmail Kartal döneminde hiçbir derbiden puansız dönmedik buna rağmen sonuç yok. Twitter'da tartismalar kullanıcı adlı objektif yorumcunun paylaşımları her defasında hakem hatalarını gözler önüne seriyor, her sezon derleyip topladığımızda bizim lehimize 5 hata varsa x lehine 500 hata çıkıyor. Her şeyden önce MHK'ya transfer gelmesi gerektiği düşüncesindeyim. Ayrıca Fenerbahçe'nin yönetim kısmında da problemleri mevcut, takımın iş bilmez bir yönetim kadrosu var bu da ufak bir etken. Bu nedenle ben UEFA'ya daha çok öncelik veriyorum ve bu sezon UCL'ye gidemememiz beni pek üzmedi zira gündemde iddialı bir hoca yok ve güçlü rakip etkenleri var, UCL yerine kek fikstürlü UEL'i tercih ederim ve bu sezon UEL'de minimum yarı final bekliyorum. Türkiye kısmına her sezon olduğu gibi hiçbir şey diyemeyeceğim, olur da bir şeyler düzelirse bunca yıldır topladığımız ülke puanları sayesinde direkt UCL'ye gitme şansımız var.
Beşiktaş'ın da çok güzel transferleri var bugün Cerny'yi getirdiler, Djiku gündemde. Beşiktaş Djiku'yu alırsa çok iyi bir hamle yapmış olur ancak aynı zamanda Fenerbahçe Djiku'yu Beşiktaş'a vererek hata etmiş olur. Transfer sezonu 12 Eylül'e kadar devam ediyor henüz konuşmak için çok erken, Beşiktaş'ın son transferleriyle beraber üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum.