Ben yeni bıraktım 2.5 ay olacak. Ara sıra evet çok zorluyor, siniride oluyor, stresi de oluyor yapacak bir şey yok bunlar gelip geçici bir durum sağlığımızdan daha önemlisi yok. Benim size tavsiyem ne yaparsanız yapın ne kullanırsanız kullanın ama ilk önce sigarayı kafanızda bitirin. Kafanızda bitirmediğiniz sürece hiç bir zaman sonuç alamazsınız. Benim kızıma söz verdim diye bıraktım fakat zaten kafamda da bitirmişim olayı, çok ama çok zorladığı zamanlar oldu o zamanlarda kızım gözümün önüne geldi ve o an başka bir şeylere yönelerek aklımdan çıkarmayı başardım şimdi de aynı şeyi yapıyorum. Çok ama çok zor bir süreç evet ama bu sürece katlanmak da ayrı bir zevk ne diyeyim

. Kilo aldım mı evet 10 kilo almışım ama şimdi yavaş yavaş vermeye başladım o kilolarıda. Herkesin bırakma tecrübesi farklı örneğin ben hiç bir zaman alışkanlıklarımı değiştirmedim sigara içenlerden hiç bir zaman kaçmadım. Başka bir arkadaşda yazmıştı eşim bırakamadı devam ediyor ama ben bıraktım diye bizim kide o hesap ben bıraktım eşim bırakamadı eşim sigara içmeye çıktıkça bende peşinden çıktım çıktım fakat hiç bir zaman sigara içmedim. Uzun lafın kısası siz kafanızda bitirdikten sonra ne olursa olsun içmiyorsunuz. Umarım sizde bu zorlu maratonda başarıya ulaşırsınız.