helal olsun valla büyük iş başarmışsınız 👏 ben hiç sigaranın tadını bile bilmedim ama bırakmanın ne kadar zor olduğunu çok duyuyorum sizinki baya ilham verici olmuş sağlıklı günleriniz daim olsun hocam
Çok teşekkürler hocam. Çevreye bakın 10 kişiden 8'İ sigara içiyor. Bırakmak gerçekten çok çok zor. Umarım herkes bırakabilir.
Sigara içerken, söylediklerinizi okudum ve içtenlikle tebrik ettim, üstat. Düşünceleriniz o kadar doğru ve anlamlı ki, adeta bir yol gösterici. Umuyorum ki hepimiz, özellikle ben, bu farkındalıkla bu alışkanlığı bırakabiliriz.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sigarasız hayat çok daha güzel hocam.İnşallah en kısa sürede bırakabilirsiniz.
Yakinda baslarsiniz kilo almaya, benim gibi..
Kilo alacağımı sanmıyorum hocam, Yemek ile zaten aram yok. 6 ayda 8 kilo vermişim üstüne 1-2 kilo bile alamam sanırım.
Tebrikler Hocam
Gözümde canlandı anılar
Bende inanılmaz tiyarki idim, 8 yıl oldu Şükürler olsun Allaha
Sigara canınız çektiğinde bir yudum su çekin,naneli şeker falan atın ağzınıza sigara krizi 1 dakikada geçiyor zaten
Şimdi bırakın sigara içmeyi içtiğim yıllara yanıyorum,
Ne yapın edin bırakırsanız asla ama asla 1 dal bile içmeyeceksiniz, yoksa olmuyor
Bende her fırsatta bıraktığımı yazıyorumki,ben bırakamam sanmayın
Hocam günde 2 paket içiyordum.Bazen 3'e kadar çıkıyordum. Artık kendimden tiksinmeye başladım. Basit bir tütünün kölesi olmayı hiç bir zaman kabullenemedim. Aynen bende öyle yapıyorum. Aslında artık içme isteği de gelmiyor. İnsan kafada bitirince bir daha içmek istemiyor. En güzeli de giydiğim kıyafetlerin sigara kokmaması, sakalların sarı olmaması mis gibi