Merhaba Coşkun Bey , galiba herhangi bir konu da ilk defa yazıyorum (daha önce yazdığımı hatırlamıyorum). Bir yönetici olarak arkadaşınız da olsa savunmanız bence yanlış geliyor. Bu konunun bir başı vardır illaki ve bu gelişmeler sonuna daha gelmediğini göstermektedir. Hem çalışan hemde patron olarak bakmak gerekirse. Hakkı Alkan ile alakalı onlarca kötü yorum ve yazı boş olamaz daha önce farklı teknoloji yazarları tarafından başka olayları da vardı. Deprem zamanı ile alakalı olayları vardı. Fetö olayları yorumları vardı. Ses kayıtları ve bu video... Evet şirket yönetirken insanlar sinirli olabilir ve bir şirket yöneticisi yapması gereken işi ilerletilmiyorsa kovmaktır. Çalışan tarafından oda istifa edebilir diyeceksiniz insanlar aile geçindiriyor ve bundan dolayı istifa edemeyebiliyorlar. Para istemiş vb video çekmiş vb. medya karşısında bu kadar güçlü birisine başka türlü haklı çıkamazdı. Bu durum farklı bir patron ve eleman arasında olsa darptan içeri girmeliydi ama halen dışarda. Burdaki yazım size bir yargı vb söylem değil yanlış anlamayın sadece sevdiğiniz bir insanı böyle büyük bir toplumda böyle kötü bir davranışa göre savunulacak yerlerini göstermeniz bence yanlış.
Son olarak gerçekten bu kadar pişman olsa parasını verir yerine bir yöneticiyi koyar bir süre teknolojiden uzak kalır halen çektiği videoda şunu yaptım bunu yaptım demez gerçek güç bunu gerektirir bence..