By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda tecrüben var mı peki ?
Hayır hocam market sektöründe 3 yıldan uzun süre çalıştım ama dükkan açma deneyimim olmadı, bu yüzden sizlerden fikir almak istedim.
TylerDurdenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kuruyemiş sektörü çok kazançlı eğer bütceniz varsa kesinlikle tavsiye ederim ithal geliyor doğuya fındık çeviz vs bunlarin tedarikçileri var. daha önceden 3 sene işlettim benim yer değildi fakat sektör çok kaarlıydı araştırmasını yapmanızı tavsiye ederim. konum çok önemli dükkan içeriğine bakliyat da ekliyip müşteri topluyabilirsiniz ek olarak
Fikriniz için öncelikle teşekkür ederim, dükkanın içinde ekstra olarak kuruyemiş vs menüye eklemeyi düşünüyorum tabi ne kadar etkisi olur fikrim yok bu konuda
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz işlerde konum önemli mahale arası ise olmaz ama işlek cadde ise

Yani şöyle düşün günde en az 10 bin kişi geçse 10 bin kişiden 100 kişiye gün boyu waffle satsan

100 adet 300 tl olsa = 30 bin TL

sen 30 gün açık olacaksın sabah 10 tezgah açık olsa gece 11 kapatsan günlük 30 bin TL

ayda 900 bin TL eder

hadi yanında içecekler 900 bin TL desen

500 bin masrafa çıksa waflle malzemesi çalışan maaşı kira elektrik vergi yargı algı operasyonları

sana temiz 250 bin ile 300 bin arası para kalır

bunu da her gün 100 adet satamazsan 15 gün 100 adet 15 günde 50 adet satsan yuvalarlama 150 bin TL kalır

KARAR SENİN CADDE ÖNEMLİ

YTD
Öncelikle paylaştığınız bilgi için çok teşekkür ederim, işlek bir yerde açmayı planlıyorum ama 10 bin kişiden 100ü ya da 50si alır mı diye ufak bir korku var tüm günü 1-2 müşteriyle kapatmak çok üzer beni.
Bruskfatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun guvenilecek sermayen olmasa zaten girmeyeceğinizi düşünüyorum öncelikle bu konuda krediyle falan olacaksa ertelemekte fayda var.

Bu mevzudan sonra yiyecek içecek üzerine dersler alan biri olarak verebileceğim öneri sosyal medyaya acayip yuklenmeniz gerektiğidir, Herkes popüler kültür kölesi olmuşken bir yiyecek ve içecek firmasının en çok önem vermesi gereken Pazar sosyal medyadır. Şehrin gençlerini çekmeye çalışın.

Ondan sonra masalar, sandalyeler, iç mekan vesaire bir mimarla çalışın kendi zevkinize göre yapmayın. Yiyecek ve içecek sektöründe Her rengin her dizaynın ayrı bir anlamı, çekimi olur. Waffle ile sınırlı kalmayın kahveler, kuruyemişler vesaire de koyun derim tekrardan şimdiden hayırlı olsun .
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, kredi ile değil hocam ama bütçem yetermi emin değilim 1M a kadar zorlayabilirim yeter diye düşünüyorum. Yiyecek içecekler konusunda mutlaka sizinle iletişime geçeceğim bilgilerinizden faydalanmak isterim.