Arkadaşlar selamlar. Psikolojik desteğe ihtiyacım var. Anlatabileceğim kimse olmadığı için derdimi size anlatmak istedim. Son 6-7 ayım işkence gibi geçiyor. Stresten ellerimde yaralar çıktı. İyi niyetim hep suistimal ediliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ilişkim vardı. Sürekli bana zarar verip ayrıl barış yaptığım. Karşımdaki kişi hiçbir şekilde memnun olmuyor. Sebepsiz yere kavga çıkarıp engelliyor. Hiçbişey yokken kavga çıkıyor sen beni sevmiyorsun istemiyorsun triplerine giriyor ve engelliyor. Aradan zaman geçip tekrar kafamı karıştırıyor. Bana yapmadığı kalmadı bu dünyada. Ama ben hep iyi niyet kullanıp affettim. Artık dayanamıyorum. Zaten iş vs durumlarıyla uğraşıyorum bir de böyle toksik bir insanla uğraşıyorum. Kötü niyetli biri değilim iyi niyetim hep kullanılıyor. Zor durumda olmasam buraya yazmazdım ve yardım istiyorum. Bazı arkadaşlar engelle geç diyor ama malesef böyle çözülmüyor bazı sorunlar. Artık stresten bipolara doğru gitmeye başlıyorum. Mide rahatsızlıkları ellerimde yaralar cıktı stresten. Ailemin sorumsuzluğu, hayata karşı tek durma çabam ve toksik bir kişiyle uğraşmak beni mahfediyor. Artık yaşamak bile istemiyorum. Nefret ettim her seyden.
Hocam yazdığını okudum ve gördüğüm kadarıyla olaylara karşı farkındalığın var. eğer ailenin sorumsuzlugu ve kız arkadasının bu tarzz toksik olmasına ragmen kopamıyorsan bana göre içinde sevilme ihtiyaci ve biraz pohpohlanma ihtiyacin var. Aile içinde de muhtemelen ya hiç takdir görmedin veya 10 hareketinden 1 inde zar zor takdir topladın ve bu takdir senin için gereksiz derecede çok onemli oldugunu dusunuyorum.
kendime göre çözüm anlayışım şudur hocam ;
kafa olarak hem ailevi hemde kızdan yana sorun yaşanıyorsa arıza tespit gibi birşey yaptıktan sonra kabullenmen lazım. En zor surec kabullenmedir. Mesela kız arkadasının toksik oldugunu bilip hala devam etmen kabullenmedigini gösterir. İyi niyet herkese gösterilmez. Gösterildiğinde de cepte görülürsün kız arkadasinda olduğu gibi.
Ailevi olaylarının detayını bilmediğim için onunla ilgili ekstra yorum yapmayacağım fakat kız arkadasınla yüz yüze konuş. Ayrılmak istediğini belirt. Yüzüne karşı ağlasa da zırlasa da ve sende kötü olsanda yüz yüze olmanda fayda var çünkü sorunları çözerken yüzleşmek her zaman iyidir. Daha sonrasinda kendisi arasa da açma mesaj atsa da cevap verme. Direkt olarak engelle demiyorum. çünkü irade açısından engellemek bişey degil iradeyi kontrol etmek meseledir. Emin ol senden cevap alamadıkca zaten toksikliği azalır baskasini bulunca da kesilir. (ben dayanamam yazarım diyorsan engelle tabi). Aile içerisinde de bir aile içinde sorumsuzluk varsa sorumluluk tek kişiye yıkılmış demektir. Muhtemelende o kişi sensin. Dolayısıyla kendi görevin ne ise sana düşeni yap ekstrasiyla ilgilenme. Tartışma ortamlarına girme ve tepkini belli et. Takdir edilme çabasıyla kaldıramayacagın sorumluluklar altına girme.