Arkadaşlar selamlar. Psikolojik desteğe ihtiyacım var. Anlatabileceğim kimse olmadığı için derdimi size anlatmak istedim. Son 6-7 ayım işkence gibi geçiyor. Stresten ellerimde yaralar çıktı. İyi niyetim hep suistimal ediliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ilişkim vardı. Sürekli bana zarar verip ayrıl barış yaptığım. Karşımdaki kişi hiçbir şekilde memnun olmuyor. Sebepsiz yere kavga çıkarıp engelliyor. Hiçbişey yokken kavga çıkıyor sen beni sevmiyorsun istemiyorsun triplerine giriyor ve engelliyor. Aradan zaman geçip tekrar kafamı karıştırıyor. Bana yapmadığı kalmadı bu dünyada. Ama ben hep iyi niyet kullanıp affettim. Artık dayanamıyorum. Zaten iş vs durumlarıyla uğraşıyorum bir de böyle toksik bir insanla uğraşıyorum. Kötü niyetli biri değilim iyi niyetim hep kullanılıyor. Zor durumda olmasam buraya yazmazdım ve yardım istiyorum. Bazı arkadaşlar engelle geç diyor ama malesef böyle çözülmüyor bazı sorunlar. Artık stresten bipolara doğru gitmeye başlıyorum. Mide rahatsızlıkları ellerimde yaralar cıktı stresten. Ailemin sorumsuzluğu, hayata karşı tek durma çabam ve toksik bir kişiyle uğraşmak beni mahfediyor. Artık yaşamak bile istemiyorum. Nefret ettim her seyden.