Bundan 8 ay kadar önce geçtim bu firmaya tabii Turkcell'in bana attığı kazık için sinirlenip geçmiştim. O günden bu yana günlük kopmaları, hız sorunlarını vs. bir kenara bırakırsak kesinlikle verdiğim parayı hak etmiyor. Zaten verdikleri Max hız 50mb. Bir film açayım deseniz açılmıyor, bir internete gireyim deseniz keza aynı şekilde. En basitinden bir speed test bile yaptırmıyor o derece yani. Şimdi de 1 Eylül itibariyle fiyatı 690 TL olacakmış. Yahu arkadaş sitelerine girince en fazla verdiği 100mb onunda fiyatı 329 yazıyor. Bana ödeyecekleri fiyat ise 2 katından daha fazla. Superonline 12 ay taahhüt 2 ay ücretsiz 200mb fiberi 700 TL ' ye veriyor. Bunların yaptıklarının mantıklı bir açıklaması olamaz. İptal ettirmek için günlerdir arıyorum ama sadece 1 kez bağlanabildim. Onda da aktarıyorum deyip kapattı. Bir daha asla bağlanamadım. Hatta şuan bunu yazarken bile telefonda millenicom'un cingılı çalıyor 😄 her neyse bari online işlemlerden iptal edeyim dedim ordan da 750 TL cayma bedeli çıkarıyor. Zaten biz taahhütsüz diye bunlara geçtik neyin cayması neyin bedeli anlayabilmiş değilim. Ne yapalım hangi firmaya geçelim, hangi paketi alalım bilenler aydınlatırsa memnun olurum. Superonline mantıklı gibi bence . Onlarda kazık atıyor ama yinede işlerini doğru yapıyorlar.