savunan arkadaşlar bu videodan sonra herhangi bir cümle yazmamışlar, şaşırmadım.
Ayrıca açık dediğiniz kızın kıyafeti gayet normal.
Öyle boxerla çıkanları veya sütyenle çıkanları ben de açıkçası abartıyorlar olarak görüyorum ama herkesin kendi hayatı, kendi kararı. Aynı şekilde abartıp burka giyenler de öyle, bir şeyi abartmamak lazım.
Bu arada doktoru yine savunmanızı bekliyorum bu videodan sonra. Yani bir düşünceniz varsa onun arkasında durmanız bence çok iyi olur. Eğer bu videodan sonra da doktoru savunmuyorsanız işinize geldiği gibi bir düşünce tarzınız var.
Bu arada konuda en çok alkol içilen bahsi falan geçmiş. O yüzden aklıma geldi, anlatayım:
Konya'da jandarma olarak askerlik görevimi yaptım. Derbent'te yaptım hatta, sürgün yeriydi o zamanlar. Neyse, kısa dönem olduğumuz için bölük komutanları bizimle sohbet ediyordu genelde. Bu arada komutan kıdemli çavuştu, aynı rütbeli sadece 2 sene önce başlayan başka bir komutan bölük komutanı olmuştu. Neyse, yani görmüş geçirmiş adam.. Söylediği şey şu "Konyada alkol ve uy*şturucu ile ilgili çok ihbar alıp gitmişler, hadi onları geçtim. Türkiye'nin neredeyse her yerinde görev yaptım, doğu ve güneydoğuda her yerde bulundum. Ama Konya'daki kadar pis bir şeye rastlamadım. Denk geldiğim en iğrenci köyde birisi bi ihbarda bulundu, ihbara gittiğimizde 4-5 tane yaşlı dede ve nineler tamamen ç*plak bir şekilde gr*p halinde bir şeyler yapıyordu. Midem bulandı valla ortamdan çıktım hemen"
Yani demem o ki sırf işin içinde din var diye, uzaktan gördüğünüz herşeye inanıp hemen savunmaya geçmeyin bir şeyleri. Birazcık vicdan ve insalık olarak da düşünmek lazım.