aTk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mide ağrısı kalp ağrısına çok benzer hocam. Bu konuları yaşamış birisi olarak söylüyorum, kalp konusu açığa çıktıktan, onu bildikten sonra insan her şeyi ona yorabiliyor.

İman tahtası denilen kemiğin tam ortasında müthiş bir ağrıyla uyandığım zamanlar oldu, çok ilaç kullanıyoruz neticede mideye zarar veriyoruz. Mide ağrısı sırtta da hissedilebilir.

Hekimler hasta şikayetlerine göre yönlenirler, ağrının konumunu ve şeklini tam tarif etmeye çalışın bu durumlarda. Yutkunduğunda artan bir ağrı da olabiliyor mesela mide ağrısı.

Bu arada anjiyo yalnızca bir tedavi yöntemi değildir. Aynı zamanda tanı yöntemidir, kan almak gibi, öksürürken sırtı dinlemek gibi. Hekim değilim, tecrübeli hastayım
Evet hocam bende de reflü var bazen göğsüm öyle bir sıkışıyor ki kalp krizi geçiriyorum sanıyorum ben de öksürüyorum su içiyorum azalıyor anlıyorum mide ile alakalı olduğunu bu şekilde.

Zenith Capital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de yaşıyorsan basit mantık: "Derhal bir kardiyoloji profu buluyorsunuz ve ücretli muayene oluyorsunuz."
hocam istanbul kartal'da koşuyolu kalp damar eğitim araştırma hastanesi var burdaki profesörler işin ehli gerçekten çok iyi ilgileniyolar her şeyle didik didik. Ama profesörlere gitmek muayene olmak gerekiyor işte onun için