Arkadaşımın babası 2 hafta önce kalp krizi geçirdi. Daha doğrusu kesin değil ama doktor gizli kalp krizi demiş. Banyodan çıkarken fenalaşmış oturup kalmış.
Hastaneye gitti anjio oldu stent takıldı. Damarlar açık diyip gönderildi.

Cuma günü sabah işe gidecekken inanılmaz bir göğüs ağrısı nefes kesilmesi ve acı hissetmiş ki adam yarım saat boyunca göğüs ağrısından bağırmış. Kas gevşetici vurmuşlar acilde 2 saat iyi gelmiş sonra tekrar aynı ağrı gelmiş. Arkadaşım diyorki babam ölüyor sandım gözümün önünde gitti bu sefer dedim dedi. Morfin vurdular pendik e.a.h'a sevk ettiler yeniden anjio oldu yine bütün damarlar açık diye aynı günün akşamı taburcu ettiler.

Ama adam 3 gün sonra yani bu sabah yine aynı oldu.
Ben kas spazmı vs gibi bir şeyden şüpheleniyorum ama yani bilmiyorum eğitim araştırma hastanesine gidiyor adamı anjio yapıp bi şey yok diyip gönderiyorlar neden oldu sebebini araştırmıyorlar.

Bu tip bir ağrı neden olabilir başka acaba? Nereye götürmek lazım bu adamı hangi dal bakar böyle bir şeye bizler de şaşırdık kaldık.