Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam yalan mı söylüyor?
Adama yalan söylüyor demiyorum size diyorum inanmayın diye. Beni korkuttular bundan 4-5 sene önce 3 harfli 3 harfli diye. Gün geçtikçe uyku uyuyamaz sağlıklı düşünemez oldum. Uyku felan hak getire titreyerek uyanıyorum. Rüyama giren mi ararsın, görmediğim suret , surat kalmadı. Aptal insanlar sana cin musallat olmuş demeye devam ettiler. Hatta olayı bir adım ileriye taşıdık annemle birlikte bi hocanın evine gittik. Hoca dedi ki annende cin musallatı var ona da annesinden geçmiş. Bi kağıda bir şeyler yazdı. Bunu sürahinin içerisine at bilmem kaç saat bekle sonra birlikte için dedi. Gittik eve koyduk şişeye suyu suyun içine de yazdığı kağıdı. Beklemeye başladık. Sonra dedim ki ulan ben napıyorum ya böyle saçma şey mi olur inanca ters , bilime ters. Allah diyor ki sen daha üstünsün bilim diyor ki böyle bir şey yok. Sen gidip kafasız bi hocanın yazdığı şeyi suyun içine atıp medet umucan.
Dedim içmiyorum arkadaş. Gittim psikiyatriye durumu anlattım bana dil altı bi ilaç verdi. İçtim ilacı ohooooo dünya yansa umrumda değil. Bana demişlerdi ki tuvallette oturma, aynaya bakma vıttır zıttır. Kafa güzel ya mis gibiyim ne yapma dedilerse hepsini yaptım. Aynaya baktım 15 dakika boyunca, yaktım sigarayı aldım çayı tuvallette kaldım. Baktım bi halt olduğu yok ne korku kaldı ne başka bir şey