elfiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takımdan gönderilmesinin futbolla falan alakası yoktu. Muhafazakar bir insan olduğu için Galatasaray lisesi tayfası kendisini istemedi diye bir söylenti var. Bunu da es geçmeyelim. Belki doğrudur..

Adam ailevi sebeplerden dolayı Türkiye'ye gelmek zorunda ve bunun için Galatasaray'a tüm fedakarlığı yaptı. Ama Galatasaray istemedi Kerem'i. Kerem ne yapsın? Galatasarayda futbol oynayamazsam gerekirse Türkiye'de garsonluk mu yaparım desin?

Resim olaylarını falan eleştiren taraftara soruyorum; Instagram profilinde "sadece Galatasaray" yazan ve Shaktar'a gider gitmez o yazıyı kaldıran Arda Turan'a neden Kerem'e yaptığınız gibi 50,000 kişi tek bir ağızdan küfür etmediniz?

Galatasaray taraftarı profesyonellikle duygusallığı birbirine karıştıran bir topluluk maalesef. Normal karşılıyorum bu tarz şeyleri. Kendilerini "iyiler" diye tanımlarlar, sonra da 50,000 kişi tek bir ağızdan ana avrat küfür ederler. Neymiş? Kerem rakip takıma gitmiş. Sizin takımınız adamı kabul etti de kendisi mi gitmedi? O adam senede bonuslarla beraber ortalama 7 milyon kazanacak. İnanın Galatasaray iki milyon verse Galatasaray'a gelirdi. Haa mesele sosyal medya meselesi ise o zaman Arda Turan'ı da cezalandıracaksınız.

Bir Fenerbahçeli olarak kendisinin takımımıza gelmesine çok sevindim. Gelsin de aidiyet duygusu neymiş onu öğrensin çocuk..
Baştan sona okudum.

İstisnasız her cümlenin yanlış olduğunu gördüğüm nadir bir durum, tebrik ediyorum ( :