Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir gündemi meşgul eden Kerem Aktürkoğlu transferi bitti. Kamuoyunda pek yer bulmayan bazı konulara değinmek istiyorum. Kerem bence gerçek bir sihirbaz.

Öncelikle diğer yerli kanat oyuncularımız Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Oğuz Aydın, Yunus Akgün, İrfancan Kahveci gibi Kerem Aktürkoğlu'da iyi bir oyuncudur. Kanat olarak Oğuz ve Yunus ayarında olmasına karşın gerektiğinde forvet bile oynayabilecek bir yeteneğe sahiptir, bu sebeple skor kısmında da oldukça etkilidir. Kısacası Kerem Aktürkoğlu kötü bir transfer değil.

Kerem Aktürkoğlu muhafazakar bir ailenin kızıyla dünya evine girmişti, eşi ve eşinin ailesi Türkiye'ye geri dönmesi konusunda oldukça ısrarlıymış. Kerem bu konuda evlenmeden önce bir söz verip vermediğini bilmiyorum ama evliliğin akabinde Galatasaray ile temas kurmuş ve geri dönmek istediğini söylemiş. Kerem maaş konusunda sorun çıkarmayacağınıda iletmiş. Henüz transfer olması üzerinden 1 yıl geçmemesine karşın Galatasaray aldığı bonservisin 2 katını ödeyerek Kerem'i kadrosuna katmak istemedi. Kerem son ana kadar Beşiktaş veya Fenerbahçe'ye transferi konusunda karar vermek için acele etmemiş, Galatasaray'ın devreye girmesini beklemiş. Ancak Galatasaray bir girişimde bulunmamış. Kerem'in Galatasaray'a vermiş olduğu tepkinin en büyük sebeplerinden biri kendini değersiz hissetmesiymiş. (Galatasaray'da Futbolcularla Temaslı Bir İsimden Bizzat Öğrendim)

Sonuca Gelecek Olursak;
- Öncelikle Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. İlk transfer haberleri çıktığında taraftar ikiye bölünmüştü Kerem'i istemeyen çoğunluktaydı. Kerem'in Fenerbahçe kulübüne ve taraftarına ettiği ağır küfürlere rağmen profesyonelce davranıp oyuncuyu bağrına bastı.
- Bir Galatasaraylı olarak bence Galatasaray'da doğru olanı yaptı, profesyonelce davrandı. Ve Kerem'in Avrupa kadrosuna yazılmasına engel olmadı.
- Kerem gerçekten Fenerbahçeli mi Galatasaray'lı mı bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var ki evet Kerem Aktürkoğlu gerçekten bir sihirbaz. Sadece sahada değil diplomaside de bir sihirbaz olduğunu gösterdi, Hem kendinden nefret eden bir kulübe transfer oldu, hemde maaşını 2 katına çıkardı.
asıl sihirbaz benfica hocam
bizede orkunu çaktılar 25 milyona keremde 25 Milyon
şampiyonlar ayakbastı parası 40 Milyon
bir ayda 90 Milyon para