Öneri değildir. Sadece tecrübemdir.

Arkadaşımın eşi bu işi yapıyor ve kesinlikle ilk seansta sigarayı bıraktıracağını iddia etti. Birazda ısrarcı oldu ve bende gönülsüz olarak ofisine bu yöntemle sigara bırakmaya gittim. Bu arada belirteyim günde 4 paket kısa parlıament içiyordum.

3 seansı 6 bin tl olan bu yöntem için benden 4 bin tl istedi ve ödemesini yaptım.
Saçma sapam her yerime kablo bağladı ve bir saat boyunca oturdum koltukta muhabbet ettik ve bir saatin sonunda tamam sigarayı bıraktın dedi ve kalktım.

Bu arada yanıma hiç sigara almamıştım. Arabaya bindim ve ulan boşu boşuna 4k para verdim dedim. İlk markete girip sigara alacaktım ve farkettim ki hakikaten canım sigara çekmiyor.

-Allah allah cidden bıraktım mı ki acaba derken yanımda sigara içenlerden dahi rahatsız olmuyordum ve canım hiç ama hiç sigara çekmedi. Hiç bir şekilde de sigara krizi dahi yaşamadım. Sanki hiç içmemiş gibiydim.

bu yöntem gerçekten işe yaramıştı.

ama tam 29. gün sanki sigarayı hiç bırakmamışım gibi tiryaki uyandım. Direkt canım sigara çekti ve resmen krize girdim. Oysaki bu durumu atlattığımı düşünüyordum.

Neyse ben sonuç olarak o gün sigara başladım ve bir kaç kişiye daha sordum ki bu yöntem beyindeki bilmemneyleri geçiçi süreliğine frekans ile kapatıyormuş. Bu nedenlede bu yöntemle sigara bırakanların hemen hemen hepsi sigaraya geri başlıyormuş.

Fakat; ciğerlerim o kadar zor ve kötü durumdaydı ki bir ayın sonunda gerçekten keyif alarak sigara içmeye devam ettim. Bu bir aylık sigarasızlık, tekrar sigara içebilmem için müthiş bir zemin hazırladı. Artık sigarayı daha iyi içime çekebiliyorum

özet: Arkadaşlar yakınımda bu şekide 5 kişi var ve hepsini 1-2 ayın sonunda yine sigaraya başlıyor. Ara vermek için harika bir yöntem.
Sevgiler.