Dostum madem paran var. İki oda tutarsın bu konuyu burada anlatmaya gerek olmaz. İki oda tut yan yana. Herhalde otel koridorunda kapıda bekleyen yoktur diye düşünüyorum.
Mümkünse günübirlik gidin siirti gezin çıkın imkansız bulamazsınız hiç bir otel kabul etmez.
Abi yıkılsın yok olsun bu site içindeki üyelerle beraber. Bu kadar yobaz ve okuduğunu anlamayan bir topluluk nasıl hala bilişim çağına ayak uydurmaya çalışıyor anlamıyorum.
neyse
Siirt bana çok yakın. maalesef merkezinde de ilçelerinde de problem yaşamanız muhtemeldir. En iyi ihtimalle Diyarbakır. Çok küçük ihtimal Batman. Van'da da büyük oteller var istediğiniz şartlara uygun olma ihtimali var.
Bölgenin içine kapanık olması tabi bazı zorlukları da kendisiyle beraber getiriyor.
4-5 yıldızlı otellerı arayıp ogrenebılırsınız. Böyle bir zorunluluk aslında yok. Çok yobaz dolu otellere gitmeyin yeterli
Yooo hocam konu sahibinin bahsettiği güzergah dışında gayet mümkün ve evlilik cüzdanı falan sorulmaz genelde. Doğuda farklıdır ama durum.
O bölgelerde sıkıntı hocam.
Direkt bulduğun otelleri önceden arayıp teyit alabilirsin.
Adam zinaya uçacağını baştan söyleyip, kimse bize karışmasın diyor 🤣🤣
Şeytanınız bol olsun hocam 🔥🔥
Evet, Siirt şehrinde böyle bir uygulama yok. Bana göre doğru bir tutum sergiliyorlar.
adam kız arkadaşıyla tatil yapacak kalacak yer hakkında bilgi istiyor yorumlar adamı tacizci ilan edecek neredeyse
Arkadaşlar
değerli ve
değersiz tüm yorumlarınız için teşekkürler
Siirt Panaroma diye bir yerden ayarladık yorumlarına ve internetten araştırıp tuttuk. Bilgisi olan Siirtli arkadaşlar da yeşillendirirse sevinirim.
Benim de kız arkadaşımın da ailesi iyi kötü bizi biliyorlar bu konu başka kimseyi ilgilendirmez.
Zaten ikimiz de nasip olursa 2 yıl sonra evlilik düşünüyoruz şuan tüm çabamız bu düşüncemizin gerçekleşmesi için.
Bazı kişiler Amerikaya Avrupaya özenmekten bahsetmiş dünyada Amerika Avrupa olmasa emin olun bu yine olurdu kimseye bi şeye özenmekle alakası yok 2 kişinin kendi hayatı.
Gönderi altında o kadar laf edip eleştirenler çıkıp asıl tec4vüzcüleri z1nacıları ve onları serbest bırakanları 1 satır bile eleştirmeyip 2 tarafın isteğiyle ve severek olan bi şeyi sanki dünyanın sonunu getirmiş gibi tartışıyorlar.
Nikahlı nikahsız kimsenin birlikteliği arkadaşlığı dostluğu sizi ilgilendirmez. Bu pencereyle bakarsak bir ofiste bir kız ve bir erkeğin bir odada bulunması bile günahtır haramdır.
Lütfen gerici ve yozlaşmış zihniyetten çıkınız bi kafanızı dışarı çıkarınız.
Saygılarımla.