Sait bey yazılımdan pek anlamadığınız için sizlere açıklama gereği duymadım. https://www.iyibuldum.com/destek-yukumluluklerimiz.html destek yükümlülüklerimizde göreceğiniz üzere firmamıza karşı aşağılayıcı tutumlarda bulunan, ısrarla teknik desteği konusu dışında işgal eden, firmamızı tehdit eden, firma politikalarımıza aykırı davranan ve bu konularda ısrarcı davranan arkadaşların hesaplarını destek talebi açamaması üzere kilitlenir. Yalnızca hizmet satın alabilir veya hizmetini transfer edebilir. Bu konuda firmamız çizgisini net bir şekilde çekmiştir. SQL tarafında bu işlem yapıldığı için sizin cevap verebilme yetkiniz ile birlikte otomatik tüm mesajlarınız gizlenir. Bunlar silinmez silinmiş olsaydı sizlere ekran görüntüsü iletemezdik.

Ek olarak Whitelist ile alakalı olarak açıklama gereği dahi duymuyordum da hadi bunu da açıklayalım: paylaşımlı hostingte “sunucu seviyesinde” IP whitelist etmek risklidir. Özellikle tüm sunucu/servisler için yapılan global whitelist, diğer müşterileri de etkileyerek saldırı yüzeyini büyütür. Bu sebeple paylaşımlı hostinglerin bir çoğunda bu işlem yapılmaz. Ancak size belirttiğim gibi farklı hosting paketlerimiz biraz daha esnek olduğu için o paketlerde mevcut ancak sizin paketinizde mevcut değil diye açıklamada yaptım.

Bak şimdi şöyle gidelim:
1. Dedin ki hizmetimi iptal etmediler iade etmediler.
- Hizmetini iade ettik ve parasını aldın bu parayla da domain aldın.
2. Dedin ki scriptim bozuldu durduk yere (senin düşüncen.) bunu düzeltin.
- Biz yazılım firman değiliz her bozduğun şeyi düzeltemeyiz diyip yinede sana hatanın nereden kaynaklandığını dosya adına kadar verdik ama yine biz girip düzeltmedik diye biz suçlu olduk.
3. Dedin ki mesajlarımı sildiniz.
- Sana silmediğimizi kanıtladım.
4. Dedin ki 5 kere resetlediğinize dair kanıt gösterin.
- E onuda gösterdim yine kabullenmiyorsun.
5. Dedin ki Whitelist ekle dedim niye eklemiyorsunuz.
- E onuda sana açıkladım neden olamayacağını hem buradan hemde destek talebinden.

Güzel kardeşim neden başka sektörlere yönelmiyorsunuz ? Ya olmuyor işte youtubedan sağdan soldan izlenen videolar ile bu meslek olmaz biz 20 yıldır bu işi boşuna yapmıyoruz. r10'da ki hesap 2 aylık veya domain yeni olabilir. Ancak anlamadığınız nokta şu size hizmet vermek için 100 ₺ 150 ₺ parası mesele değil kaç sefer sizlere yanıt verip bizim yükümlülüğümüzde olmayan şeylerden dolayı size yardımcı olmuşuz. Her isteğinizi yapmaya çalışmışız. Bu yaptığın tavır ne onu anlamlandıramıyoruz. Birde üstüne gidip sizin yüzünüzden zaten tr firmalarını sevmiyordum siz son oldunuz birdaha tr firmasıyla çalışmayacağım gibi söylemlerde bulunuyorsunuz. E madem Türk firması düşmanısınız neden o zaman ısrarla Türk firmalarından alışveriş yapıyorsunuz ? Kimse sizin gibi insanların 100 150 ₺ sine muhtaç değil. Aldığınız hizmeti beğenmiyorsanız iade alıp başka yere gidersiniz.

Bu son mesajımdır bu mesajları konuşma geçmişini google indexe açıldıktan sonra okuyacak potansiyel müşterilerimize sesleniyoruz, karşınızda ki firmanın sizler için (bu arkadaşın aldığı iade 108 ₺'ydi) ne kadar uğraştığını görün. Normalde tenezzül edip cevap dahi vermezdim bu şekilde böyle insanlara ancak insan işini severek yapmak isteyince maalesef bu ve bunun gibi arkadaşlara cevap verme isteği doğuyor içinde.

Buda bu konu için son mesajımızdır. Konu herkes tarafından bence net bir şekilde anlaşılmıştır. Kararı bu yazıları okuyan insanlar versin. İyi günler dilerim.