Selamlar değerli forum üyeleri,
Öğrenci dostlarımızın projelerinde, ödevlerinde veya araştırmalarında günümüzün en gelişmiş yapay zeka modellerinden destek alabilmeleri için küçük bir hediye vermek istedim.
Bu kapsamda, aranızdan bir öğrenci kardeşime
1 günlük Claude Max üyeliği hediye edeceğim. Bu üyelik, Claude'un en güçlü ve gelişmiş modelleri olan
Opus ve Sonnet'i içermektedir ve sadece web tarayıcısı (browser) üzerinden bizim sistemimizde kullanılabilecektir.
Claude'un güçlü analiz, yazım ve problem çözme yetenekleriyle projelerinize nasıl bir katkı sunabileceğini en üst seviyede deneyimlemeniz için harika bir fırsat olacağını düşünüyorum.
Üyelik Detayları ve Kullanım Limitleri:
Bu üyelik, Claude'un en güçlü iki modelini kapsamaktadır ve kullanım detayları aşağıdaki gibidir:
- Claude Sonnet: Günlük 250 bin karakter gibi oldukça bonkör bir kullanım limitine sahip olacaksınız. Metin yazma, özet çıkarma gibi birçok işiniz için fazlasıyla yeterli olacaktır.
- Claude Opus 4.1: En gelişmiş model olan Opus'u ise her 3 saatlik periyotta en fazla 6 defa kullanabilirsiniz. Özellikle derin analiz ve karmaşık problem çözümleri için bu hakkınızı kullanabilirsiniz.
- Claude Code veya API değildir.
Bu limitler, bir günlük proje ve ödev çalışmalarınız için oldukça verimli bir kullanım sunacaktır.
Katılım Şartları:- Sadece öğrenci olmanız. (Lütfen gerçekten ihtiyacı olan bir öğrenciye şans tanımak adına bu kurala hassasiyet gösterelim.)
- Bu başlık altına "Katıldım" yazmanız yeterlidir.
- Hediye: Sistemimiz Üzerinden Kullanımlı - Claude Max
- Başlangıç Tarihi: 31.08.2025
- Bitiş Tarihi: 31.08.2025
- Kazanan: @cncresul;
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/r9vZPjGb1756666023