Herkese merhaba, forumda uzun süredir bulunuyorum ve bir çok sektörü denedim ancak beni cezbeden bir şey olmadı hep bir arayış içerisinde idim. Adsense de sürekli istediğim ancak bir türlü başlayamadığım bir alandı, bir çok sektörde ufak ufak işler yaptıktan sonra durup bir düşündüm. Zaten bir kaç web sitem var ve bunlara düzenli içerik giriyordum, girdiğim içeriklerden tesadüfen niş bir sektör buldum (aktif olan sitelerimde sadece tanıtım reklamları var adsense açmıyorum) ve neden bunun için ayrı bir site yapıp adsense başvurusu yapmayayım ki dedim.

Adsense hesabım vardı ancak onaylı bir sitem yoktu, daha önce buradan aldığım bir site ile başvurmuştum ama içerik yetersizliğinden reddedilmişti. Bugün hesapta siteyi onaylatmak ve pin almak için sitelerimden en aktif olanı için adsense başvurusu yaptım, bu site üzerinden onay alıp pin alırsam eğer adsense hikayem başlıyor olacak Bu süre içerisinde de yapay zekdan destek alarak bu bulduğum niş sektör için sitemi hazırlamaya başlayacağım tüm adsensecilere selam olsun

----------------------------------------------------------------------------------------------Güncelleme------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İki günlük bekleyişin ardından adsense onay işlemini başarılı bir şekilde tamamlamış olduk

Bu sitenin haricinde aklımda olan proje için büyüklerimden ve forumdaki hocalarımından fikirler alıyorum. Belirlediğim niş alan yurt dışı yani ingilizce olarak da yapılabilecek bir proje, türkçe dil olmasındansa yabancı dil olarak hazırlanması önerildi.

Bu geri bildirimler doğrultusunda siteyi en.site.com ve tr.site.com şeklinde yapmayı düşünüyorum, sizce?

----------------------------------------------------------------------------------------------Güncelleme------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saat 19:00 itibari ile adsense reklamlarını hiçbir ayar yapmadan otomatik olanı seçip aktif hale getirdim. 48 Saat sonunda kategoriye göre kazanç ne durumda olacak bakalım

Bu sitemiz sadece adsense hesabına pin almak için başvuru yaptığım bir site idi, projemiz olan diğer site için henüz karar almadım en.site.com tr.site.com şeklinde olacak gibi. Pin istemek için gerekli olan bakiyeyi bu site üzerinden tamamlayıp o sırada asıl projenin hazırlığına başlayacağım, destekleriniz için teşekkür ederim iyi forumlar

48 saatin sonunda sitenin kazançları ve TBM BGBG'si bu şekilde tamamlandı, pin almak için gereken alt limiti tamamlayıp pin için başvuru yapacağım. Bu sırada sitenin en. tr. olacak şekilde olmasına karar verdim ve bunun için domainimi belirleyip yapay zeka ile daha önce hazırladığım php scriptin üzerinde düzenlemeler yapmaya başladım. Seo açısından sayfaların düzeni anahtar kelimeler için url düzenlemeleri yapacağım. Şimdilik bu kadar ilerleme oldukça güncelleyeceğim İyi forumlar

1 ayın sonunda mevcut sitenin getirdiği toplam ücret bu şekilde idi, kimlik doğrulamayı kamera ile gerçekleştirdim sanırım pine gerek kalmıyor bu şekilde doğrulama yapıldığında. İban bilgisini girip gelen doğrulama ücreti ile hesabı da doğruladım ancak bu 1 aylık süreçte reklamların çok sık olması (ayarları bilmediğimden otomatik açmıştım) hitte gözle görülür bir düşüşe sebep oldu ve bu sitemdeki reklamları kapattım ki zaten bu sitede reklam açmamın amacı sadece hesaba pin almak içindi onu da tamamlamış olduk

Şimdi sırada daha önce yapay zeka ile hazırladığım yarım kalan scriptim yani bu konunun asıl hikayesi olan siteyi hazırlama süreci var, müsait bir vakitte bu scripti tamamlayıp içeriklerimi hazırlayıp paylaşıp siteyi onaya göndereceğim. Gelişmeler oldukça paylaşacağım teşekkürler