denden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapın, elbette faydalı olur. ancak ai ile yazılan içerikler pek hit almıyor. seo artık çok değişti. özgün olmalı içerik bana göre. yapay içeriği, yapay zeka keşfedebiliyor.
Ben yıllardır, özgün blog tutmaya çalışıyorum. Bundan keyif alıyorum. Keyif almasam yapamam zaten. Çünkü, içerik yazmak gerçekten yorucu bir iş. Yazar olmak istediğim için yazıyorum ben. Böyle bir hevesiniz varsa neden olmasın?
denden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain işin en kolay tarafı hocam. bir domain ile yola çıkmak çok zor. benim 500+ domainim var. projeniz varsa jenerik .com.tr vereyim size kullanın. ancak para için blog işine girmenizi pek tavsiye etmem. blog işinde para yok 20 yıldır blog yazıyorum. yazılarımı okuyabilirsiniz. fikir olarak bunu verebilirim. size fikir verir. Sizin için smm daha mantıklı olabilir. Çünkü, nakit para döndürür. blog bir defa yıllanmış olmalı. Benim son bloğum, 9 yıldır aktif... onlarca web sitem var wp olarak. konuyu yakından takip ediyorum. verilen ilgi ile alınan para çok yersiz. değmez yani para için. dediğim gibi ben kitap çıkarmak istiyorum. O nedenle, yazma alışkanlığı olsun diye yazıyorum.

yazılım üzerine yapay zekadan yardım alarak fikir bulabilirsiniz. Bu arada Bursa'dayım ben. Mudanya'ya gelirseniz sohbet ederiz. iletişimde kalalım.

Yolunuz açık olsun
Osmangazi emek bölgesindeyim İnşAllah yolum düşerse iletişime geçelim hocam. Değerli bilgiler için çok teşekkürler

FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık blog açmaktansa youtube kanalı açmak daha mantıklı gibi. Gelişen teknoloji ile günden güne blog işleri vs. geriye gidiyor.
YouTube açmayı düşündüm bu yazılımdır medya tasarımdır dijital pazarlamadır ama emin olamadım yine izlenir izlenmez vs ama aklımda var o da. YT mantıklımıdır yani bu alanlarda video hazırlasak vs?

erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe niş hangi katehori olursa olsun kazandirmaz. İngilizce olsa olurdu. Günde 5 tık alsa 3 5 er dolardan ayda 20 30 bin kazandirirdi ama turkce niş hitlenmez. Gunde 50 100 ziyarerciyle yilda bi domain parasi kazanmaz
Teşekkürler değerli yorumun uz için