PikkyMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki sizce bu domaini nasıl değerlendirmeliyim? Öyle niche bir anahtar kelime değil exampleyazilim.com
Bunun yerine smm ya da farklı bir sektöre girmeyi düşünüyorum aslında ama karar veremedim girdim mi uzun vadeli girmek istiyorum 3 5 defa smm panel açıp 2 ay kazanacağımı kazanıp satmıştım. Bu sefer ne tarz birşeye yöneleyim bilemedim bakınıyorum şuan

Yazılım projesi vs de gelmedi aklıma yapayım
domain işin en kolay tarafı hocam. bir domain ile yola çıkmak çok zor. benim 500+ domainim var. projeniz varsa jenerik .com.tr vereyim size kullanın. ancak para için blog işine girmenizi pek tavsiye etmem. blog işinde para yok 20 yıldır blog yazıyorum. yazılarımı okuyabilirsiniz. fikir olarak bunu verebilirim. size fikir verir. Sizin için smm daha mantıklı olabilir. Çünkü, nakit para döndürür. blog bir defa yıllanmış olmalı. Benim son bloğum, 9 yıldır aktif... onlarca web sitem var wp olarak. konuyu yakından takip ediyorum. verilen ilgi ile alınan para çok yersiz. değmez yani para için. dediğim gibi ben kitap çıkarmak istiyorum. O nedenle, yazma alışkanlığı olsun diye yazıyorum.

yazılım üzerine yapay zekadan yardım alarak fikir bulabilirsiniz. Bu arada Bursa'dayım ben. Mudanya'ya gelirseniz sohbet ederiz. iletişimde kalalım.

Yolunuz açık olsun