Ytppara da bir dönem videoyap gibi programlar satılırdı , o zamanda merak etmiştim bu işe yarıyor madem niye kendine kullanmıyorsun gibi ,
Konunuzu inceledim hocam emeklerinize sağlık öncelikle fakat aynı soruyu sizede sormak istiyorum, kendiniz için kanallar yapıp kazandınız yasa kazanıyormusunuz ?
evet bu konuyu bende çok sordum aslında programı yapma sebebim bu sorudan kaynaklı desem yeridir çevremde 1.5mil abonesi olan insanlar var biz kanal açtığımızda destek istedik biranda sağır sultan oldular hayır sanki parayı kendileri veriyor youtubedan alınıyor sonuçta para youtube n cebinden çıkıyor bizim insanımız biraz tuhaf fesat davranıyor hocam neden başkalarıda kazanmasın benim pc de 1 aydır program çalışıyor denemeleri geşitirmeleri yapıyor hatta iki versiyon vardı birisi sadece otomasyon diğeri ai destekli dedim ki neden insanlar ai desteğini kullanmasın tamamen ki diye konuyu düzenleyip tek tipe indirdim ben program lisans satışı olursa geliştirmedeki zamanımın ücretini alırım ama youtube mesela sana sen kullandın programla milyonlar kazandın Allah daha çok versin der mutlu olurum anlicağın uzattım biraz youtube un parası sanada banada r10 e da yeter hocam