Kimseyi savunmuyorum. Geçmişten gelen birikintilerin patlaması olduğunu tahmin ettiğim olay. Fiziksel hiçbir müdahale kabul edilebilir değildir çalışana mobbing kabul edilebilir değildir. Videonun başında ekip arkadaşından isteklerde bulunuyor o da bana bulaşma diyerek tepki veriyor gördüğüm kadarıyla benzer olayları sinir krizlerini tüm işverenler yaşamıştır benzer olayı bir çok çalışan yaşamıştır. Üzüntüyle takip etsemde yaşanan bir olay ile ilgili genel yargı kurmamak gerektiğini hatırlatmak isterim. Videonun sonunda ilgili kişinin hakaretleri de geçmişte potansiyel yaşanmışlıkları olduğunu gösteriyor. Krizi fırsata çevirmek youtube sayfamı açtım hadi gelin takip demekte bana pek doğru gelmedi. Kamera kayıtlarının yayınlanma kararı doğru. Okuyorsa Hakkı Alkana önerim hatan olduğunu kabul et. Artık güç sende değil sen sulh yoluna gitmek istedikçe daha da zayıflayacaksın orası kesin ama umursama alttan al sulh yoluna git çalışanı ara ziyaret et. Psikolojini sağlam tut. Olayın mutlu şekilde kapanmasını hızla sağla ve helalleş. Kartopu efektine izin verme. Tarih manidar. Viralse başarının tadını çıkar. Viral ise net bir hedefi yoksa uzun vadede çok hatalı karar.