Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum fakat konular anlık bir mesaj ile değişebiliyor kural ve kanun dışı x bir durum varsa report kaynaklı moderatör silmiştir.
Siz her saniye takip edemediğiniz için sorun olan ana denk gelmemişte olabilirsiniz. Ön yargılı olmayın. Moderatörler kasıtlı işlem yapmazlar böyle bir ihtiyaçları yok.
Burada kimse parayla çalışmıyor. Kimse robot yada emir eli değil o yüzden kurallara uyarlar uymayanların zaten anında yetkisini alıyoruz.
Tekrar selamlar,

Konu 3 4 senelik hatırlamıyor olmanız gayet normal. Kimseyi suçlamak gibi bir niyetim yok sadece dediğim gibi hakaret, küfür, iftira vs gibi bir şey olmadan kilitlenmiş yerine silinmesini doğru bulmadığımı söylemek istemiştim. Üzerinden zaman geçtiği için belki de dediğiniz gibi benim gözümden kaçan bir uygunsuzluk vardı net hatırlıyorum dersem yalan olur. Ancak tam Hakkı Alkan mesaj yazdıktan sonra karşı cevap bile vermeye fırsat kalmadan silinmiş olması üzmüştü Sormak istediğim başka şeyler de vardı. Sizin moderatörlere karşı tavrınız ve bu konudaki düşüncelerinizi de biliyorum.