Coşkun Bey öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Art niyetli bir şekilde yaptığınızı hiçbir zaman düşünmedim zaten ancak her hangi bir hakaret, küfür vs olmayan bir içeriğin de kanunlara nasıl bir uygunsuzluğu vardı da silindi inanın orasını da anlamadım. Hani kilitlenmiş olsa derdim ki konu uzadı uzuyor gereksiz polemik olmaması açısından kilitlendi der geçerdim ama silinmesi o zamandan beri ara ara aklıma gelir neden acaba derim
Hakkı Alkan'ın daha önceki vukuatlarını da göz önüne aldığımızda ben bu olay için çok fazla üzüldüğünü düşünmüyorum. Hatta şu an bana zaten bir şey olmaz biraz tazminat veririm reklamın iyisi kötüsü olmaz bak günlerdir beni konuşuyorlar diye içten içe mutlu olmuyorsa bende bir şey bilmiyorum.
Hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum fakat konular anlık bir mesaj ile değişebiliyor kural ve kanun dışı x bir durum varsa report kaynaklı moderatör silmiştir.
Siz her saniye takip edemediğiniz için sorun olan ana denk gelmemişte olabilirsiniz. Ön yargılı olmayın. Moderatörler kasıtlı işlem yapmazlar böyle bir ihtiyaçları yok.
Burada kimse parayla çalışmıyor. Kimse robot yada emir eli değil o yüzden kurallara uyarlar uymayanların zaten anında yetkisini alıyoruz.