@ademsahin; Konu silinir demişsiniz. Önyargılar zihnin paslı zincirleridir; kırıldığında gerçekleri görmek için özgürleşirsiniz.

Biz hiçbir zaman şunu demedik:
  • “O arkadaşımızın konusunu silelim.”
  • “Bu tuttuğumuz takımı öne çıkaralım.”
  • “Şu inandığımız kişiye destek verelim.”
R10’da 100’e yakın yönetici var. Hepsi farklı inançlara, fikirlere ve farklı siyasi düşüncelere sahip. Hepsine saygı duyuyoruz..
Kötü niyetli olsak ve düşünce yapımız yukarıdaki gibi olsaydı böyle bir şeyi zaten kontrol etmemiz imkânsız olurdu; çünkü yönetimdeki bazı kişiler gönderildikten sonra böyle bir durumu ifşa etmek isterdi.

Ama maalesef toplum olarak böyle şeylere inanmayı daha kolay buluyoruz. Bir kişiyi inancıyla, tuttuğu partisiyle, fikirleriyle, takımıyla yargılamayı ve kaosu sevmeyi tercih ediyoruz.
Unutulmamalı: R10 kanunlara ve kurallara göre yönetilen bir platformdur. Arkamızdan ne konuştuğunuz ya da ne düşündüğünüz hiç önemli değil doğrusu bu.
Ben her zaman haklı olanın yanında olurum; birinci derece ailem dahi olsa değişmez. Bu konuda samimiyetime güvenebilirsiniz.

Hakkı’yı 20 yıldan daha uzun süredir tanırım. İnsanların kimi desteklediği, hangi takımı tuttuğu, siyasi görüşü, dini inancı benim için hiçbir zaman önemli olmadı. Hakkı benim gözümde saygılı, düşünceli, yardım sever sektöründe iyi birisi. Video bana ulaştığında izledim ve gerçekten çok üzüldüm. Kendiside üzülmüştür ve pişman olmuştur diye düşünüyorum.

Evet, bazen öfkemizi ve kendimizi kontrol edemeyebiliyoruz. Ancak bizim konumumuzdaki kişiler, kendini kontrol etmek ve on binlerce insana örnek olmak zorunda. Geçmiş olsun umarım taraflar daha fazla zarar görmeden durumu toparlarlar.