SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence forumdaki tek gereksiz şey, birşeyin kendisi için gereksiz veya saçma olması sebebiyle, herkes için gereksiz ve saçma olması gerektigini düşünenlerdir. Illegal, yüz kızartıcı suç, ayrımcı ya da ahlak dışı konular olmadığı sürece insanlar selam vermek için dahi konu açabilir.
Bir yere kadar haklısın evet insanlar merhaba demek için bile konu açıyor ama "hesabıma 700 bin TL yattı" içerik: kim kaybetmiş ki biz bulalım... Burası bir ticaret formu ve ben şahsen buraya eğlenmek için değil ticaret için geliyorum, kurumsal plus üyelik almışım işimi yapmaya bakıyorum, IQ seviyesi 50'lik konuları okumak istesem google da aratırım. Bir de, google da on saniyede bulacağı bilgi için konu açanlar var onları saymıyorum bile. Bence forumun kalitesini korumak adına konu açma düzenlenmeli. Forum kültürü evet ama dediğim gibi bu forumun amacı ticaret.. Ortalık ondan alıp ona para veren, gününü başka birinden çarptığı ile geçirmeye çalışan tiplerle dolu, bunu kimse inkar edemez. Uzun vadede forumun kalitesi bence en önemlisi... R10 denilince nasıl ki Türkiye'nin en büyük ticaret formu geliyorsa akla, öyle kalmalı...