Kendisi Sakarya'lı ve Sakarya Üniversitesi çıkışlı. Sakarya Üniversitesi Teknokent bünyesinde de bir yerleri var. Bu sebeple de zaman zaman farklı isimlerle sohbet ederken kendisi ile alakalı da birçok bilgi almışlığım var.
Ağacı kafasına yiyen arkadaş ve yan masadaki arkadaş sanki bu olay sıkça yaşlanıyor gibi davranıyorlar. Normalde bir işyerin de bu şekilde bağırmalar olsa birisi gelir en azından sakinleştirmeye çalışır. Ama kimse de hareket yok. Demek ki sıkça yaşanan bir durum ve Hakkı Alkan sıkça millete fırça kayıyor. Samet isimli arkadaş ancak kafasına darbe alınca yani olay Fiziki hale gelince ayağa kalkıyor. Ama Hakkı Alkan kişinin kafasına birşey atmış olmasına rağmen hiç geri adım atmıyor. Bu da bana bu olayları sıkça yaşayan birisi gibi geldi.
Hayırlısı olsun.
Benim demek isteidğim oydu Samet ayağa kalkamasa daha hala pişkin pişkin izleyip birde Hakkının arkasına geçmelerine koptum.
Hakkı Alkanın" Ben şirketin kurucusuyum demesi " Zaten güce kendini kaybettirmiş. Açıklamada abi kardeş diyor. Bu hangi abi kardeşmiş