Bakın canlar sırf bilerek bugün yeni bir hesap açtım flimkoliq diye film sahneleri paylaşıp hesaba kitle sağladıktan sonra ya reklam verirsiniz ilerde yada hesabı devren yüksek fiyatlara satarsınız !
yapmanız gereken çok basit ben izlemiyorum diyen insanlar bakın ilk attığım video 1000 izlenme geçiyor hatta sabaha karşı belki de 10.000 izlenmeye yaklaşır arkasından yine bir video editledim yolladım gitti
Şimdi hesabım tabii ki de takipçisi sıfır ama bu ileriki zamanlarda yani bir haftaya falan ben bunu 1k kadan fazla yükseltirim yavaş yavaş zaten hesap otomatik büyüyecek burada demek istediğim konu bu
Hesabın 50.000 100.000 kişiye ulaştığında çok rahat para kazanmaya başlayacaksınız belki de hesabın 400.000 500.000 takipçi ulaştığında sağlam bir meblağ da hesabını satabilirsin
O yüzden hiç durma örnek olarak bunu attım siz görün diye hatta verileri de aktarıyorum iyi bakın
Unutmayın sabrederseniz her zaman kazanırsınız attiginiz videolar izlenmiyor mu pes etmeyin atmaya devam edin elbet bir videonuz milyonluk izlenir kitleniz aşırı yükselir ve hayatınız değişir ❤