Hizmet veriyor sonuçta 1500 de ister 5bin de ister. Kimse neden ülkemizde üretilen temel gıdanın Avrupada bizden çok daha ucuza olduğunu sormamış. Eğer biraz yeteneğiniz varsa kendinize de yaparsınız. Benim evde kullandığım su filteresine de benzer fiyat isterdiler. n11'de 2 sene önce alıp memnun kaldığım firmadan 5li filtr seti sipariş verdim 609 TL. Bir de depo patlamış (normalde ömrü 3-5 yıl ben alalı 11 yıl olmuş) depoya da 2bin küsür istedier. Depoyu da 1079 TLye aldım. kendim değiştirdim 2 haftadır sorunsuz kullanıyoruz. Ayrıca TDS metre cihazı almıştım yılalr önce onla da değişim öncesi ve sonrası su sertliğini ölçtüm gayet iyi. Benzer durum elektrik işlerinde de geçerli. Bir arkadaşım sadece ampul (LED değil flamanlı 75W ampul) değişimi için elektrikçiye 2bin TL verdi. Elektirikçi mobiletle 2 km gidip 2 km gelmiş sözde indirim yapmış. buzdolabından garip ses geliyordu. Fan motoru arızalı dedi servis 2200 TL fiyat çıakrdı. Motoru söküp temizlep içini de yüksek ısıya dayanıklı gresle yağladım. 1 haftadır sorunsuz çalılıyor. Mecburen ya kendi işimizi kendimiz göreceğiz ya da en az bin TL servis parası bayılacağız. Ülke bu hale geldi artık. Eskiden sokak köpeklerine kasaptan ücretsiz kemik alırdık. Şimdi atılacak kemiğe bile para alır oldular. yakında para vermeden kimse kimseye Allahın selamını bile vermeyecek.