Hocam hayatınızda hiç gitmediğiniz bilmediğiniz yerler hakkında lütfen yorum yapmayın.Dünyadaki en temiz hava , su ilk 3lerde.
Basın özgürlüğünde ilk3lerde.
Kurumlar vergisi sıfır sadece şirketinin dışına para çıkardığın zaman (temettü/divident) belirli bir vergi ödersin. Gelir vergisi sabittir miktara göre artmaz.
Avrupadaki en güvenli başkenler arasında. Bürokrasinin en rahat ve dijital olduğu ülkedir. Daha çok yakın tarihte bağımsızlık kazanmasına rağmen ve maaşları polonya seviyelerinde olmasına rağmen hayat kalitesi yüksek.
Önce türkiyedeki ortadoğu zihniyetini bitirin sonra bilmediğiniz ülkeler hakkında konuşuruz.
Kadınların , insanların en fazla hakka sahip olduğu avrupa ülkelerinden , kendi içinde küçük bir Amerika. bilginiz olsun.
Bir yer hakkında bilgi sahibi olabilmek için illa gitmek mi gerekiyor, ne saçma bir yorum. Konu sahibi oraya havası, suyu, maaşı vs. için gitmiyor. İş için gidiyor, siz de diyorsunuz maaşlar yüksek, iş sahibi olan biri için bu iyi mi kötü mü? Siz oraya laylaylom için gittiyseniz elbette ki sizin için güzel bir yer. Ben konu sahibi için yorum yaptım. Kadınlarının çok güzel olduğunu da biliyorum, oraya gitmeden hem de, ne acayip değil mi

Avrupa ülkesine gitmeyi marifet mi sanıyorsunuz anlamadım gitti. Hayır mantık bulamıyorum bu yorumunuzda beni de anlayın.