Bence siz çevirmeye takıldığınıza sinirlenmişsiniz.

Giden 1500 lira çekicinin aldığı para, kendinizde çekici arayıp çağırabilir pazarlık yapabilirdiniz. Kimine göre iş bilmezlik, kimine göre acemilik, kimine görede tecrübe.
Diğer konuda madem kanunlar kurallar konusunda bu kadar hassassınız ki takdir ediyorum sizi bu konuda, herkes sizin gibi duyarlı olsa keşke.
Neden muayenesi olmadığını bildiğiniz, trafiğe çıkması kanunen yasak olan araca bindiniz ve neden çekiciye para öderken fatura istemediniz, çekici vermediyse siz isteseydiniz bu sizin hakkınız.
Ortada anormal bir durum yok. Bu bilinen bir uygulama, bilmeyenlerde var ama sizde bu şekilde öğrenmiş oldunuz. Evet doğrusu çekici aracınızı otoparka götürüp daha yüksek ücret almalıydı, günlük otopark ücreti ödemeliydiniz ve yine araç başka bir çekici ile muayene hazırlığı için sanayi ve sonra muayeneye gitmeliydi ama polis iyilik yapmış, yapmasada başkası ne gerek vardı durduk yere bir sürü masraf çıkardılar diye şikayet edecek. Eee yine herkesi memnun edemedik.
Siz kural neyse o olsun diyosunuz ama sizde uymadınız kurallara o polisler gibi, bence gayet yardımcı olmuşlar.
Benimde bazen sinirlendiğim polisler, canımı sıkan kanunlar, devlet memurları veya esnaflar oluyo ama herkesi aynı kefeye koyup bir kesimin tamamını itham etmek yanlış. İyi insan, kötü insan her meslek grubunda var.
Yorumunu keyifle okudum hocam teşekkür ederim öncelikle.
Araç benim değil arkadaşımın bende o an öğrendim muayenesinin olmadığını

Beni şüphelendiren çekicinin araca binin çabuk diyip telaşa kapılmasıydı bu sebeple videoyu başlattım ve ortamın ses kaydını aldım.
Yorumu öyle bir yazmışsın ki hiç kırmadan incitmeden sadece doğruları ve tecrubelerini söylemişsin teşekkür ederim çünkü burada yorum yapan birisi sırf polislerimiz dediğim için yardım etmeyeceğini söylemiş ne zoruna gittiyse arkadaşın anlamadım

sadece saldırma üzerine yorumlarda var en çok siz biliyorsunuz tamam 😅
Her neyse hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim.