Alkanmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Esun kullanıyorum genel ağırlık

650 bandına alıyorum genelde
ErsinSUCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Esundan başka kullanmıyorum. 600-700 arası değişiyor.
Spymaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beta filament kullanıyorum çok fazla baskı aldığım için temel renkleri stoklu alıyorum genelde siyah beyaz kırmızı gibi.
Sözüm söz R10 için özel fiyat uygulayacağım karınca kararınca ama uzun süredir tasarlayıp araştırma yapıyorum ürün hakkında “feedi back” testiyi kırmadan edinme peşindeyim.

Kullanım alanınız nedir? Geri dönüşüm hammaddede standartı yakalamış olsam web sayfamdan alışverişe yaklaşır mısınız i?

aylık tüketim hacminiz?

aslında başlığı açtığımda çok kararlıydım hâlâ da vaz geçmiş değilim ama trendyoldaki satış istatistikleri bi nebze hızımı kesti kafam karıştı 2 ay önce açıp tesadüfen dahi satmamış ürünler gördüm 600-650 bantına alıcıların deneme riskine giremedikleri için mi?

diğer üreticiler büyük üretici butik üretici olmanın dezavantajlar olduğu gibi avantajlari da var
Onların çok ciddi işçilik giderleri var makine giderleri çok yüksek ben rayına oturtana kadar kardeşimle beraber üretim yapacağım onların kütleleri esnek hareket etmelerine engel oluyor gözlemlediğim bu ürün çeşitlilikleri fazla ama sunum çeşitlilikleri zayıf;

Aynı ürün kalitesine dahil gerilla usulü bir pazarlama tekniği benimseme lazım aşağıdaki farklılaşma fikirlerime ekleme çıkarma düzeltme yapmanızdan çok memnun olurum şu an ön gördüğüm simülasyonla piyasa fiyatına minimum %30 35 aşağı çekmek mümkün.

- Mesela bi tanışma seti yapsam 250-300 liralık kazık sayılmayacak bir gramajda (önerilerinize açığım) renk içeriği ile faydalı olur mu?

- kalite kısmında sorun yaşamayacağız, başlangıç süresi için 1,1 kg planlıyorum çünkü maliyetin çok büyük bir kısmı komisyon + vergiler kargo.

- 0,5-0,5 kg farklı renklerden oluşan ürün opsiyonları da var kafamda siyah/beyaz tek makaraya sarmak ince bir pleksi separatöre bakar atıl filament ucunu sabitlemekde paket lastiğine veya başka maliyet yükseltmeyen basit çözüme

Evet üstadlar 👂🏻