aycaaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
Başka bir forumdan arkadaşımın ricası üstüne konuyu açıyorum.

Şimdi arkadaşımız eşinin telefonundan iş için kullandıkları hesapa yorum yapmak için telefonunu alıyor. Emoji koymak için klavyeye girdiğinde şoku yaşıyor. SS'leri ekledim. ve ordaki "alev, siyah el kalp, beyaz el kalp, sabun, mor şeytan" emojilerini arkadaşıma hiç kullanmamış. telefonunu genelde ortalara bırakıyormuş. uygulamalarda geçirdiği süreleri kontrol etmiş, wp çok az. Whatsapp web'i evdeki ortak pc'de açamıyor, çekiniyor (Ben tablet kiralayıp orda açmasını tavsiye ettim, bakalım)

telefon iphone. Uygulamalardan silinen uygulamalara da baktı öyle flört uygulaması falan da yokmuş.

"ilk foto ile ikinci foto arasında 5 gün var. ilk fotodan iki gün sonra da bakmıştım ama fotosunu çekmedim. ikinci gün baktığımda alev üçüncü sıradaydı ama ilk fotoda aşağılarda. yani alev emojisi kullanılmış. son fotoda da öpücük yukarılara gelmiş mesela." diyor kendisi

yani ortada bir şey dönüyor, ama kendisi kanıt istiyor. aklınıza gelen yöntemler var mı?

"Mailine, uygulama aboneliklerine, üzerine başka bir numara kayıtlı mı diye bile baktım. Belki çok paranoyakça biliyorum ama burada anlatamacağım şeyler var bunu bu şekilde yapmaktan başka, yani kanıt bulmaktan başka çarem yok. Hislerim kesinlikle aldatıldığımı söylüyor ama nasıl bulacağımı bilemiyorum"
En kesin çözüm keylogger ama iOS cihaz ...