Selamlar arkadaşlar az önce devlete hastanesine gittim genel cerrahi bölümüne mememin altında bir kitle var anlayamadım normalde ağrı sızı kızarıklık birşey yapmıyor günlük hayatta sıkıntı yapmıyor muayane eden doktorda zaten anlayamadı ilk başta dedim bakın şurada var gibisinden biraz sıkıncı hissediliyor tabi o şekilde gösterdim ufak birşey ama tedirgin oldum bana 10 gün sonrasında ultrason verdiler de ben bekleyemiyeceğim onları özel hastaneye gidip bir an önce ultrason çekilmesini yapıcam. Aslında sorum şu bir abi dedi ben yazılımcıyım spor çok fazla yapmıyorum çıkıp arada bi yürüyüş yapıyom ama genel olarak evdeyim yani çıkmıyorum abi jinekomasti dedi yağ bezesi falan dedi uzun zamandır spor yapmıyorsan olur dedi bu sol mememde oluyor bu arada şüphelendim açıkcası doktora gittiğimde doktorda tam bulamadı edemedi ultrason için tarih verdi kağıttada 1 cm kitl falan yazıyordu.
öncesinde sorular sordu ailede meme kanseri varmı yokmu gibisinden baba tarafına da sordum anne tarafınada yok dediler ama bir an endişelendim dedim burayada konu açayım varmı böyle birşey başına gelen bu arada boyum 1.90'a yakın 70 kiloyum bilginiz olsun.
Geçmiş olsun hocam öncelikle, size tavsiyem doktorunuz yönergelerini takip edin bu süreçte diğer insanların yorumlarıyla değil doktorunuzun yorumları ile hareket edin.