Barisyarimtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkese iyi akşamlar diliyor. Öncelikle zaman ayırıp okuyan yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. İçerik olarak aslında her ülkeden her insanın sürekli araştırdığı ve videosuna denk geldiğinde kesinlikle izlemek isteyeceği bir içerik fikri var aklımda. Aklımda bazı sorular var ve uzman arkadaşlara sormak istiyorum.

Shortsun arka planı için kısa gif tarzı 5-7 saniyelik görseller düşünüyorum anlattığım şey ile alakalı. Bunları birleştirerek 30-40 saniyelik shortslar yapamyı düşünüyorum. Bu yapay zekaya girermi ? Kendim seslendirip altyazıyı ekleyeceğim. Bunu yapay zeka olarak algılar mı ?

Birde bu konuda sorun yok ise Türkiye'de bin gösterim başına düşük veriyor diye duydum ortalama rakamıda bilmiyorum açıkçası bilenler ortalama olarak bilgilendirirse sevinirim. Bunu ingilizce içerikle yapmak daha çok kazandırır diye düşünüyorum fakat yeterli ingilizcem yok bu durumdan dolayı yapay zekaya seslendirsem sorun yaşarmıyım ?

Bu yolda yap veya asla yapma diyeceğiniz şeyleri yazabilirsiniz en azından yol göstermiş olursunuz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Videonuzu yapay zeka olarak algılaması neden sorun olacak orayı anlamadım bu konuda uzman arkadaşlar cevaplarlar. Türkiye'den 1000 aktif izlenme 0.8 - 1.5 TL arası oluyor genelde. Yine yapay zeka seslendirme yaparak ingilizce içerik üreten kanallar var sorun olduğunu duymadım. Benim de yapay zeka seslendirme ile Türkçe kanalım var. Video yüklerken değiştirilmiş içerik işaretliyorum sorun yaşamadım.

Youtube'a asla güvenme. Tüm şartları karşılasan da kanalın PK başvurusu reddedilebilir veya yüzlerce kanalla aynı şeyi yaptığın halde kanalın PK kapanabilir.