Merhaba dün sabah o kadar emekle biriktirdiğim parayla istediğim motoru aldım, gecesinde mesaim bittiği zaman kız arkadaşımla az bir şey turlamak isterken 10. Dakikamızda bi kazaya karıştık çok şükür ben küçük sıyrıklarla atlattım kız arkadaşımda hiçbir şey yok ama motorun durumu biraz sıkıntı. Ben şok anıyla yerde oturuyordum burnum kanıyordu baya bi o yüzden olaya hiç müdahale olamadım karşı tarafın numarasını vesaire alamadım. Ambulansla hastaneye götürüldüm zaten ama dediğim gibi çok şükğr bir şey olmadı. Ben normal bir şekilde sağ şeritten 35-40 ile gidiyordum önümde kontrolsüz kavşak vardı ve şeridin sol tarafında birisi dörtlülerini yakıp durmuştu ben zaten yavaşlamaya başlarken sol taraftan aniden bi araba çıktı ve beni görünce panikleyip frene bastı ben de seyir halinde olduğum için bi ufak fırladım ve direkt arabaya yüzümü çarptım. Bu durumda sebebini bilmiyorum ama ikimizde kusurlu çıkmışız motorumda masraf var ve motorumu çekiciyle otoparka çekmişler gerçekten cebimdeki son kuruşa kadar verip almıştım motoru. sigortam vesaire var tam olarak nasıl bi yol izlemeliyim kadının numarası vesaire de yok ulaşıp uzlaşamıyorum tutanak da henüz çıkmadı bilgisi olanlar yorum yaparsa gerçekten çok sevinirim teşekkürler
https://hizliresim.com/cwxr26z
motorun gidonu fotoğraftaki gibi yamuldu 2023 model kuba superlight bilgisi olanlar ne kadar masraf tuttuğunu yorumlarsa gerçekten çok sevinirim