Mourinho zaten kötü ama bence kesinlikle haksız değildi. Biz taraftar olarak zaten senelerdir bunları biliyorduk ama nasıl oluyorsa adam her seçimde bir şekilde seçilmeyi başarıyordu, iş taraftara kalsa zaten orada oturamazdı. Bence Fenerbahçe artık halk takımı değil, yönetimi kafasına eseni yapan bir topluluk haline geldi. En ufak başarısızlıkta taraftarı veya başka takımları suçlamaktan ise asla çekinmediler. Bence futbol kulübü olarak da artık çok bir ağırlığı kaldığını düşünmüyorum, bu imajı toparlamak için de eksiye doğru gidiyor bence hemen şu saniye bambaşka insanlar yönetmeli Fenerbahçe'yi.
Bir yandan da seviniyorum, seçimlerde takımı CL'ye soktuk diyeceklerdi. İyi oldu aslında. Hatta şimdi de "siz ligi istiyordunuz biz CL'ye göre takım oluşturmadık" diyebilirler. Arkadaşlar, bunlar için her şey mübah. Amaç, takımın başında kalmak ve sebebini ben de bilmiyorum. Ha adam büyük fenerli olabili ama artık ona iyi yönettirdiğini düşündüren birileri var demek ki.
olayın özeti aslında birileri rant sağlayacak diye çok büyük bir kitlenin hatta küçük yaşta çocukların üzülmesine kimse aldırış etmiyor. Ki cepleri daha önemli.
Allahtan Gs de bu yok. Kimse buna izin vermiyor. Herkesin camia olarak desteklediği Burak Elması dakikalık yaptılar affetmediler tüm takımlarda olması gereken bu. Herşeyin para olmadığını hala bu fb öğrenemedi. Şuan mesela Burak Elması klüpten içeri sokmazlar. Fenerde de bu olması gerekiyor.
Ennn Başta Mert Hakan - Ali Koç - Morinho - Talisca - Szymanski bunların verdiği zararı kimse vermiyor Fenere.
Bi Gaziantepe Bi konyaya bi başakşehir e 3-5 atmayla olmuyor onları Gs de atıyor Bjk de. Önemli olan zaten senin Benfikayı geçmen.
Bunun için Hocasın morinho olarak bunun için getirildin.
Ama şimdi kimse okandan bayerni barçayı elemesini beklemiyor biraz Cv meselesi. Ama adam bayerne barçaya tottenham a neler yaptığını herkes gördü hemde Keremle Yunusla Barışla yaptı bunları. fb ismail kartalı göndermeyip birde yönetim değişseydi. Hem geçen yıl şampiyondu. Hemde bu yıl şampiyonluk şarkısı söylüyordu.
Bir gs li olarak fb başarısız olsun istemem nedeni rekabet bence herşeyden önemli son yıllarda rekabet vs. kalmadı