Ben Galatasaraylı bir taraftarim arkadaşlar. Dünkü maci baştan sona izledim. Benim için GS FB BJK fanatizmi haricinde milli öneme sahip bir maçtı. Fakat resmen oynanan futbola üzüldüm.
Şampiyonlar Ligi'ndesin elenebilirsin bu çok normal bir durum her takım için. Ama kötü oynama lüksün yoktur.Futbol olarak ezilme lüksün yoktur. Heleki 2 mactada bunları seni izleyenlere yaşatma lüksün hiç yoktur.
Bana kızmayın sakın.Konuyu farklı yerlerde çekmeyin. Amacım Fenerbahçe'ye sallamak asla değil.
1- Yönetim
2-Hoca
3- Takım içi abi kavramı
Ciddi derecede problemli.
Birlik bütünlük asla yok. Bu hem saha içi hem saha dışında. Futbolcular birbirlerinin saha içinde nerede durduğunu nereye kosacagini 2 yıldır kestiremiyorlar. Defans orta saha bağlantisi tamamen kopuk. Ortasaha hiç yok. Doğal olarak 3. Bölgeye top tasinsa dahi boş atak olarak kalıyor. Ön taraf baskı yapıyormuş gibi gozuksede orta saha desteklemediği için sonuçsuz kalıyor.Bu sebeple dönen toplar hep rakipte...
Mourinho gitsede kalsada masraf 10m
Kovsan tazminatı 10m
Kovmasan sene sonuna alacağı maaşta 10m
Acil gönderilmeli.
Yönetim için birşey diyemeyeceğim ama eski Aziz baskanli günler daha verimliydi bence. Takım saldırıyordu.Yeniyordu - Yeniliyordu ama savasiyordu.
Dışarıdan ülkemize gelen çoğu isim yapmış teknik direktör izledikleri ne bakarak bizim ulkemizi kolay bir lig zannediyor. Fakat buradaki işleyişe hakim olmadiklari taraftar baskısını bilmedikleri vb. Durumlardan haberdar olmadıkları için başarısız oluyorlar.
Savaşan bir Fenerbahce görmemiz dileklerimle. Allah'a emanetsiniz dostlar.