Merhaba, her gece olduğu gibi çalışmaya devam ediyorum, en büyük dert sağlık, sebep ne olursa olsun sağlığınızı bozmayın. Sinirlerinizin neden bozulduğunu tam olarak bilemiyorum, ancak şunu hatırlatmak isterim ki, sabah uyandığınızda o anki sıkıntı muhtemelen devam edecek. Bu yüzden, bu geceyi fazla kafaya takmamaya çalışın ve gerçekten çalışmanız gerekmiyorsa uyuyun hiçbir şey sağlığınızdan ve uykunuzdan kıymetli değil. Hayat her zaman istediğimiz gibi ilerlemez bazen yol, düşündüğümüzün tam tersine çıkar. Sakin kalmaya odaklanın, zamanla her şey yoluna girecek. Allah'a emanet olun, hayırlı geceler.
Çok doğru söylüyorsunuz hocam sağlık olmazsa gerisi de boş olur. Allah Razı Olsun
Merhabalar, Hayırlı geceleriniz olsun, kendi sitemizi aktif etmek için gün sayıyoruz kendi sistemimizi yapıyoruz bakalım şuan için onunla uğraş içerisindeyiz.
Bu arada sıkmayın canınızı ara sıra olur öyle şeyler bizlerinde delirmek üzere olduğu anlar olmuştur. Yapay zekaya komple emanet etmeyin projenizi.
Çalışma hayatınızda başarılar dilerim, iyi forumlar.
Kolay gelsin sizlere hocam site açılınca görmek isterim açıkçası, proje kısmında ise front-end kısmında bir yardım istedim cursor tamamını bozdu ilk defa projemde yapay zeka kullandım o da batırdı bıraktı yapay zeka mesleği bitirecek vs. diyorlar ama ona da inanmıyorum ben beceremezler yani.
BEN 3 aylik tod süperlig paketleri SATIYORUM 
Kolay gelsin hocam