KupeliHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oranlarınız çok yüksek. Gözlerinizin ve böbreklerinizin sağlığı için dikkat etmeniz lazım.

Süt ve süt ürünlerinde şeker ve karbonhidrat vardır. Size tavsiyem şeker oranı en düşük olan sebzelerle beslenmeniz. Ispanak brokoli gibi gıdalarla beslenin. Yumurta yiyin bolca. Hepsinde mutlaka bir tutam tarçın olsun. Eğer bulabilirseniz Çin Vietnam menşeili tarçınlardan uzak durun.

Bununla birlikte günde en az ama en az 4 litre su için ve doktorunuzdan Daplig yazmasını isteyin. Bu vücudunuzda biriken şekeri dışarı atmanızı sağlayacaktır. Suyunuza da mutlaka temiz bir yerden bulduğunuz Çam Çırası koyun. Çıra suyu şekeri çok ciddi oranda düşürüyor. Hatta uzun süre tüketmek sizin şekerinizi fazlaca düşürecektir. Dikkatli kullanın.

Çıra suyu için 5 litrelik temiz bir suya (Bulursanız Munzur veya Marsu alın - Erikli suyu çok faydalı değil) bir iki parça çam çırası koyup karanlık yerde bir gece bekletip ertesi gün içinde mutlaka tüketin. Çok işe yarayacak. Geçmiş olsun.

Merhaba hocam yani günlük zaten çok su içiyorum hocam yoğurttan tarçını karıştırıp zaten onları çok yiyorum yani yediğim peynir domates yeşillik bolca ayran tüketiyorum hocam onlar için de zaten bir şey yemiyorum dediğiniz bu tarifi uygulayacağım hocam Allah razı olsun teşekkür ederim