Ben de bu mantığı anlamıyorum hocam. Galatasaray taraftarları iki tane tivit atarak takımı kendilerinin yönettiğini zannediyorlar. Gerçekten bu tarz yaklaşımları gördükçe gülüyorum.
Tepki vermiyor dediğiniz Fenerbahçe taraftarı sosyal medyayı yangın yerine çeviriyor, meydanlara inip başkanını istifaya davet ediyor, yetmiyor maçlarda avazı çıktığı kadar bağırıyor, yetmiyor onbin küsür imza topluyor. Bir taraftar daha ne kadar isyan edebilir ki? Ne yapalım yani gidip de Yapı Kredi'nin camlarını mı indirelim?
Taraftar ile bir alakası yok taraftar aynı taraftar, aynı halkız gs'li ahmet fb'li mehmet. Bizimkilerin yönetim üstünde etkisi olduğunu sanması bence de komik bir etkileri falan yok. Muhtemelen ali koç bizim başkanımız olmuş olsa bizide süründürecekti gitmezdi yani ama bence gs'yi fb'den ayıran en önemli etkenlerden biri lise kültürü o yaşlı denilen adamların iq ortalaması ülkenin çok üstünde coğunun ülke içinde inanılmaz büyük networkları var hepsi zaten bir yerlere gelebilmiş tipler. Haliyle bu adamlarla münakaşaya girmemek için hır gür çıkaramayıp bir şekilde yollarını ayırıyor başkanlar çünkü en kötü mesala fatih altaylı bile seninle geceli gündüzlü uğraşır gitmezsen. Ama koç büyük bir figür, karşısında duracak adam sayısı da çok az umarım bu seçimde kurtulursunuz yoksa işiniz var taraftar baskısı yangın ile gidecek bir adam değil yani.