elfiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bu mantığı anlamıyorum hocam. Galatasaray taraftarları iki tane tivit atarak takımı kendilerinin yönettiğini zannediyorlar. Gerçekten bu tarz yaklaşımları gördükçe gülüyorum.

Tepki vermiyor dediğiniz Fenerbahçe taraftarı sosyal medyayı yangın yerine çeviriyor, meydanlara inip başkanını istifaya davet ediyor, yetmiyor maçlarda avazı çıktığı kadar bağırıyor, yetmiyor onbin küsür imza topluyor. Bir taraftar daha ne kadar isyan edebilir ki? Ne yapalım yani gidip de Yapı Kredi'nin camlarını mı indirelim?
Galatasaray'ın o sosyal medya taraftarı sayesinde Dursun Özbek'i ilk döneminde ve Burak Elması başkanlıktan etti. Galatasaray genel kurullarını izleyen, lise kültürünü bilenler için mesela Mustafa Cengiz'in başkan seçilmesi tamamen sosyal medya sayesindedir. Galatasaray üç sene üst üste şampiyon olurken geçen sene Muslera tribünde kötü performansi yüzünden ıslıklandı ve sezon sonu takımdan ayrıldı. Siz Ali Koç'u maç içinde ıslıklıyorsunuz Ali Koç maç sonu yapı diyor alkışlıyorsunuz. Bir transfer yapıyor büyük başkan oluyor. Okan Buruk kırılmadık rekor bırakmadı ama geçen sezon defalarca eleştirildi. Siz kötü futbola rağmen Mourinho istifa bile demediniz Mourinho'nun her puan kaybından sonra Turk futbolunu aşağılaması ve Galatasaray'a sallamasını alkışladınız. Valla Ali Koç ve Mourinho keşke yıllarca devam etse özellikle Ali Koç bizim içinde buyuk başkan 😀