Aynen öyle hocam sonuna kadar katılıyorum. Çok uzağa gitmeye gerek yok 2. feynord maçındaki ruhun 10 da biri bile yoktu. Zaten hocanın açıklamaları ayrı bi olay daha maç başlamadan transferlerimiz yapılmadı diyor cl de oynayamayız demeye getiriyor sorun olan bunu maçtan önce söylemesi zaten yani böyle olunca oyuncularda nası takım ruhu, kazanma hırsı olsun ki hani yönetimde bence İsmail Kartal'a verdiklerinin 5 katını bu morinyoya veriyor .
Ona rağmen İsmail Kartal'ın oyununa yaklaşamıyorlar, İsmail hocanın oyun olarak çok bi derinliği taktiği yoktu fakat takıma o kazanma ruhunu , azmini veriyordu maçlar çok daha keyifli geçiyordu en azından maç sonunda helal olsun elinizden geleni yaptınız top yuvarlak diyebiliyorduk (çoğu zaman) şuan diyemiyorum sanki birileri takımı sabote ediyor veya itibarını düşürmeye çalışıyor gibime geliyo yani bu maçta tamamen satılmış gibiydi dedim genede bakıyım belki öyle değildir İlk 30 dkdan sonra gördüm zaten herkes kaybedelimde gidelim, bütün suçu yönetime atalım derdinde ona rağmen baktım baktıkça daraldım kapadım en sonunda. Keremin de gol atması kaymağın üstüne bal oldu umarım bu çaba sonuç verirde herkes bütün suçu yönetime atıp onları kovdurup kendine şekil düzen verir