ForJustice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galatasaraylıyım ama bütün başarısızlığın sorumlusu Fenerbahçe taraftarıdır. Galatasaray 3 yıldır şampiyon oluyor haftaya bir maç berabere kalsa direk yangın yapılıp yönetim istifaya davet edilir.

Galatasaray'da eleştiri kültürü sayesinde başarı geliyor Fenerbahçe'de ise her başarısızlıkta kötü futbol yerine hakem, yapı gibi bahanelerin ardına sığınılıyor. Hatta kaç yıldır şampiyonluk görmeyen başkan ve yönetime hala büyük başkan tezahüratları yapılıyor.

Mourinho ise geldiği günden bu yana İsmail Kartal'ın oynattığı futbolu bile oynatamadı ama geçen sezon her puan kaybında sadece Türk futbolunu aşağılayıp Galatasaray konuşurken Fenerbahçe taraftarı yine hocayı eleştirmek yerine hocanın bahanelerini alkışlıyordu. Aynı Mourinho Benfica maçından önce de bu sefer Ali Koç yönetimini hedefe koyarak maç başlamadan bütün sorumluluğu yönetime yıktı.

Fenerbahçe taraftarı başarısızlığı kötü futbol yerine sürekli başka yerlerde aradigi müddetçe asla başarılı olamayacak!
Ben de bu mantığı anlamıyorum hocam. Galatasaray taraftarları iki tane tivit atarak takımı kendilerinin yönettiğini zannediyorlar. Gerçekten bu tarz yaklaşımları gördükçe gülüyorum.

Tepki vermiyor dediğiniz Fenerbahçe taraftarı sosyal medyayı yangın yerine çeviriyor, meydanlara inip başkanını istifaya davet ediyor, yetmiyor maçlarda avazı çıktığı kadar bağırıyor, yetmiyor onbin küsür imza topluyor. Bir taraftar daha ne kadar isyan edebilir ki? Ne yapalım yani gidip de Yapı Kredi'nin camlarını mı indirelim?